Σάλος με Θοδωρή Μαραντίνη: Τι απάντησε για τη σχέση του με τραγουδίστρια

Τι απάντησε ο Θοδωρής Μαραντινης για σχέση με τραγουδίστρια;

Ώρες ατέλειωτες έχουν καταναλωθεί για τους καυγάδες τους, τους χωρισμούς τους, τα τρίτα πρόσωπα στη σχέση τους με τίποτα από όλα αυτά να αποδεικνύεται ή να ομολογείται από κάποιον από τους δυο.

Χώρισαν πολιτισμένα, χωρίς όλα αυτά τα χρόνια να έχουν δώσει οι ίδιοι δικαιώματα για κουτσομπολιά και κλειδαρότρυπες…

Πάνω απ΄ όλα είναι τα παιδιά τους και το απέδειξαν καταφέρνοντας να κρατήσουν μεταξύ τους αρμονικές σχέσεις, ακόμη και να συνευρίσκονται όπως παλιά, σαν οικογένεια.

Γι΄ αυτό και, σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout.gr από το περιβάλλον του frontman των Onirama, έγινε έξαλλος όταν ενημερώθηκε από μέσα ενημέρωσης (διότι αναπαράχθηκε) πως ο Θοδωρής Μαραντινης είναι ερωτευμένος με νεαρή, εκρηκτική τραγουδίστρια την οποία γνώρισε πρόσφατα στα Mad Music Awards.

«Εδώ ξεπεράστηκαν τα όρια! Κάνουμε και οι δυο αγώνα να κρατάμε τα παιδιά μας ισορροπημένα και να μην δίνουμε δικαιώματα τέτοια, κι έρχεται κάποιος από το πουθενά και γράφει αυτό το παντελώς αβάσιμο ψέμα.

Αυτό το αποκύημα φαντασίας», ήταν ορισμένα από τα λόγια του, ενώ όπως μας μετέφεραν ακόμη δεν έχει αποφασίσει πως θα αντιδράσει και απέναντι στο συγκεκριμένο, αλλά και σε τυχόν άλλα τέτοια δημοσιεύματα που μπορεί να προκύψουν.

Είναι πάντως αποφασισμένος να διαφυλάξει με κάθε τρόπο αυτά τα κομμάτια της ζωής του…