Δείτε τα εγγόνια της Άννας Βίσση, Νίκο και Νέστορα: Αποκάλυψη για εκτρώσεις [φωτο]

Δείτε τα εγγόνια της Άννας Βίσση, Νίκο και Νέστορα.

Στο αεροδρόμιο μαζί με τους εγγονούς της Νικόλα και Νέστορα βρέθηκε η Άννα Βίσση, που ανάρτησε ορισμένα ιδιαίτερα όμορφα ενσταντανέ με τους γιος της κόρης της Σοφίας Καρβέλα.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα ζει μόνιμα εδώ και αρκετά χρόνια στην Αμερική. Εκεί, έχουμε δει συχνά την Άννα Βίσση να περνά πολύ χρόνο πλάι στα εγγόνια της που δείχνει να λατρεύει.

Ετσι και το πρωί του Σαββάτου, όλη η οικογένεια, η Σοφία Καρβέλα, ο Νίκος και ο Νέστορας και η Άννα Βίσση βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Αθηνών προκειμένου να αναχωρήσουν για τη Νέα Υόρκη.

Σοφία Καρβέλα, Άννα Βίσση και οι μικροί Νέστορας και Νίκος στο αεροδρόμιο / Φωτογραφία: Instagram

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η κόρη της Άννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα γράφει πως θα βρίσκεται και πάλι πίσω στο σπίτι (ενν. τη Νέα Υόρκη) όπου την περιμένουν χιλιάδες υποχρεώσεις, αλλά και η προετοιμασία των παιδιών για το σχολείο. Οπως αναφέρει όμως, αυτό είναι κάτι που μάλλον της έχει λείψει, έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα «τεμπελιάς» όπως το αποκαλεί, στην Ελλάδα.

Η αποκάλυψη της κόρης της Άννας Βίσση για τις εκτρώσεις

Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram πρίν από μερικούς μήνες, η Σοφία Καρβέλα αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον εθισμό της στο αλκοόλ αλλά και τις δύο αμβλώσεις που έκανε σε εκείνη την ηλικία.

Συγκεκριμένα έγραφε: « Χθες τριγυρνούσα μέσα στο νέο μου κατάστημα και αισθανόμουν χαρούμενη. Σήμερα, ξύπνησα βλέποντας το post μιας φίλης που μοιράστηκε την αλήθεια της και τώρα αισθάνομαι υποχρεωμένη να το πράξω η ίδια! Έκανα δύο αμβλώσεις.

Ήμουν στα 20, και στα βάθη του αλκοολισμού μου έμεινα έγκυος δύο φορές από τον ίδιο σύντροφο. Ήταν κάποιος που αγαπούσα. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν αγαπούσα τον εαυτό μου καθόλου. Δεν μπορούσα να φροντίσω τον εαυτό μου και κακοποιούσα το σώμα και το μυαλό μου εκδικητικά».