Αλλάζει καριέρα η Αννίτα Πάνια

Αλλάζει καριέρα η Αννίτα Πάνια.

Σε ένα διαφορετικό πλατό από αυτά που έχει συνηθίσει βρέθηκε η Αννίτα Πάνια, καθώς συμμετέχει σε μια πολυαναμενόμενη ταινία, που θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη σεζόν.

Όπως έγινε γνωστό, η παρουσιάστρια δέχθηκε πρόταση να συμμετάσχει στον πέμπτο κύκλο της γνωστής ταινίας «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα», μια ταινία που πρόκειται να συγκεντρώσει λαμπερούς πρωταγωνιστές και να σημειώσει επιτυχία στο ελληνικό κοινό την επόμενη σεζόν.

Η παρουσιάστρια φαίνεται να δέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση, που έγινε από το φίλο και συνεργάτη της, Όμηρο Ευστρατιάδη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η παρουσιάστρια πρόκειται να υποδυθεί ένα ρόλο – έκπληξη, που όμως φαίνεται ότι θα της ταιριάξει πολύ. Συγκεκριμένα, η Αννίτα Πάνια θα ενσαρκώσει μια καθηγήτρια ψυχολογίας.

Μάλιστα, καθώς τα γυρίσματα στα οποία συμμετέχει η παρουσιάστρια έχουν ολοκληρωθεί, ο σκηνοθέτης της ταινίας αποκάλυψε ότι η ίδια τα κατάφερε εξαιρετικά καλά, αφού ήταν άνετη και πέτυχε να αποδόσει καλά το ρόλο που της ανατέθηκε.

Σημειώνεται ότι στην εν λόγω ταινία συμπεριλαμβάνονται πολύ γνωστά ονόματα της ελληνικής υποκριτικής, όπως οι Ελένη Φιλίνη, Πασχάλης Τσαρούχας, Σπύρος Μπιμπίλας, Ηλίας Κωνσταντίνου, Μέμος Κοέν, αλλά και πρόσωπα – έκπληξη, που έχουν γίνει γνωστά μέσα από τα τηλεοπτικά ριάλιτι, όπως αυτά της Ειρήνης Στεριανού και της Στέλλας Μιζεράκη.