Κωνσταντίνος Ζούλας: Όταν ο Πρόεδρος της ΕΡΤ ήταν παντρεμένος με τη Ράνια Θρασκιά. Γιατί χώρισαν

Ποιος ο λόγος χωρισμού Κωνσταντίνου Ζούλα, προέδρου ΕΡΤ και Ράνιας Θρασκιάς;

Η Ράνια Θρασκιά πριν από πολλά χρόνια κι ενώ εργαζόταν στο κανάλι του Αμαρουσίου, γνώρισε τον γνωστό αθλητικογράφο Κωνσταντίνο Ζούλα, τον τωρινό πρόεδρο της ΕΡΤ.

Το ειδύλλιο τους άνθισε τότε που η Ράνια ήταν συμπαρουσιάστρια του Νίκου Μάνεση στο «Στούντιο με θέα».

Ηταν μια μεγάλη σχέση που επισφραγίστηκε με τα δεσμά του γάμου, πλην όμως δεν ήταν γραφτό να αντέξει στο πέρασμα του χρόνου.

Με την αλλαγή της επαγγελματικής στέγης – η Ράνια άφησε το ενημερωτικό και πέρασε στο ψυχαγωγικό ως συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναουτογλου στον «Ομορφο Κόσμο» – χώρισαν.

Την ίδια στιγμή η Ράνια Θρασκιά έζησε έναν μεγάλο έρ@τα με τον Γρηγόρη Αρναουτογλου.

Και οι δυο τους κατέληξαν ξανά στα σκαλιά της εκκλησίας δίπλα σε άλλους.

Οι δυο τους κατά την διάρκεια της σχέσης του απέφευγαν τις κοινές εμφανίσεις και προσπαθούσαν όσο μπορούσαν να κρατήσουν την ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γι αυτό και οι κοινές τους φωτογραφίες είναι απειροελάχιστες.

Μετά από κάποιον καιρό η Ράνια Θρασκιά βρήκε το λιμάνι της στα μάτια του οδοντίατρου, Ανδρέα Φωτόπουλου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε, απέκτησε μια πανέμορφη οικογένεια και όλα κυλήσουν τέλεια όταν πριν από σχεδόν 3 μήνες έγινε γνωστός ο οριστικός χωρισμός τους. Μετά από 9 χρόνια κοινής πορείας στη ζωή αποφάσισαν να χωρίσουν αθόρυβα.

Κανείς από τους δύο δεν έχει πάρει ακόμη θέση, ούτε έχει διαψεύσει ούτε έχει επιβεβαιώσει το γεγονός αυτό αλλά είναι πλέον τελείως οριστικό καθώς η Ράνια Θρασκιά στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την είδηση του χωρισμού έβγαλε την βέρα της.