Οδοντόβουρτσα: Όχι μόνο στα δοντάκια αλλά στα…μαλλιά και στο πρόσωπο. Δες τι μπορείς να κάνεις

Νομίζεις πως η οδοντόβουρτσα σου είναι μόνο για τα δόντια σου; Και όμως αυτό δεν ισχύει! Το βουρτσάκι για τα δόντια σου…ταιριάζει και στα μαλλιά σου και στο πρόσωπό σου!

Παρακάτω θα μάθεις πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις την οδοντόβουρτσα όχι μόνο στα δόντια αλλά και τα μαλλιά, τα νύχια ακόμη και για τις βλεφαρίδες σου και γενικά στο πρόσωπο.

Απολέπιση χειλιών:

Πώς θα κάνεις την τέλεια απολέπιση στα χείλη σου; Μα φυσικά με την αγαπημένη σου οδοντόβουρτσα!

Ένα από τα πιο βασικά μυστικά για να έχεις απαλά και βελούδινα χείλη είναι να τους κάνεις απολέπιση. Φτιάξε ένα δικό σου φυσικό σκραμπ με λίγο ελαιόλαδο και μαύρη ζάχαρη και τρίψε με την οδοντόβουρτσα σου τα χείλη σου. Θα δεις πόσο τέλειο θα δείξει το κραγιόν σου όταν το απλώσεις.

Η οδοντόβουρτσα για τα μαλλιά σου:

Μπορεί να σου φαίνεται απίθανο όμως αν βλέπεις τούφες ή τρίχες να “πετάνε” δεξιά και αριστερά στις ρίζες ή στην γραμμή των μαλλιών, υπάρχει λύση!

Ψέκασε λίγη λακ στην οδοντόβουρτσα σου και βούρτσισε λιγάκι στην χωρίστρα, την γραμμή των μαλλιών, πάνω από τα αυτιά και θα δεις διαφορά σύμφωνα με τις συμβουλές του hairstylist των διασήμων Mark Townsend.

Απλά μην χρησιμοποιήσεις την οδοντόβουρτσα για να πλύνεις τα δόντια σου μετά!

Tip: η οδοντόβουρτσα σου, σου δίνει την ευκαιρία να έχεις τον απόλυτο έλεγχο όταν πρόκειται να δώσεις χρώμα στις ρίζες σου.

Αν θέλεις να φρεσκάρεις τις ρίζες των μαλλιών σου αυτό είναι το ιδανικό εργαλείο που χρειάζεσαι αφού θα το βολευτείς περισσότερο από το πινέλο.