Τζορτζ Μάικλ: Ποιος ο σύντροφός του το 2016. Πώς προφήτευσε τον θάνατο “Βρέθηκα στην άλλη πλευρά…”

Ποιος ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ από το 2016; Πώς είχε προφητεύσει τον θάνατό του;

Ο George Michael φέρεται να είχε έρθει ξανά κοντά με τον σύντροφό του Kenny Goss το 2016, με δημοσίευμα της The Sun τον Νοέμβριο να θέλει τον τραγουδιστή να επικοινωνεί με τον επιχειρηματία.

Οι δύο άντρες είχαν χωρίσει το 2009 μετά από 13 χρόνια κοινής ζωής και ο George Michael βυθίστηκε στις καταχρήσεις και την κατάθλιψη, με αποκορύφωμα τη νοσηλεία του στην πιο ακριβή κλινική αποτοξίνωσης του κόσμου στην Ελβετία.

Λίγες όμως εβδομάδες πριν από τον ξαφνικό χαμό του το 2016, όπως αποκάλυψαν φίλοι στη The Sun, οι δύο άντρες είχαν αναθερμάνει τις σχέσεις τους, πυροδοτώντας τις ελπίδες μια ρομαντικής επανένωσης.

“Ο George Michael και ο Kenny Goss περνάνε ξανά χρόνο μαζί και είναι συναρπαστική στιγμή για εμάς που ανησυχούσαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Υπήρχαν κάποιες πραγματικά σκοτεινές περίοδοι για τον George, ειδικά κατά τη διάρκεια του χωρισμού τους. Όταν ήταν μαζί του, πάντα υπήρχε κάτι που τον κρατούσε καλά. Δεν ήταν ποτέ εύκολο, αλλά ο Kenny είναι η αγάπη της ζωής του και είναι πολύ καλό για εκείνον. Οπότε είναι πολύ καλά νέα”.

Πολλοί φίλοι πιστεύουν ότι το πολυαναμενόμενο comeback του θα ήταν πιο πιθανό αν η σχέση του με τον σύντροφό του Kenny Goss είχε αποδώσει καρπούς.

“Υπήρξαν πολλές λανθασμένες εκκινήσεις στην καριέρα του George Michael κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών. Πλησιάζει πολύ κοντά στο να κάνει κάτι ξανά, αλλά απλά δεν ήταν έτοιμος. Περνάει πολλά πράγματα.

Αλλά μια ολοκληρωμένη επιστροφή θα ήταν πιο πιθανή αν είχε τον Kenny στη ζωή του για να τον κρατά ευτυχισμένο και ισορροπημένο”.

Δείτε τη φωτογραφία:

Όταν βγήκε νικητής από τη μάχη με τον θάνατο, ο Τζορτζ Μαικλ είχε δώσει μια τραγική συνέντευξη Τύπου που προκάλεσε ανησυχία για την υγεία του. Είχε μιλήσει εξαιτίας της έντονης φημολογίας στα μέσα ενημέρωσής για την υγεία του.

Σε μια άκρως συναισθηματική δήλωση έξω από το σπίτι του στο βόρειο Λονδίνο το 2011, ο George Michael περιέγραψε πως οι γιατροί τον κράτησαν ζωντανό, τονίζοντας ότι βρέθηκε στα πρόθυρα του θανάτου.

Είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Βιέννης και έκανε μια δήλωση με δάκρυα στα μάτια. Οι γιατροί του είχαν κάνει τραχειοτομή για να κρατήσουν τους αεραγωγούς του ανοιχτούς.

“Σχεδόν με σκότωσε. Σε ένα υποσυνείδητο επίπεδο ήταν πολύ τρομακτικό και πιθανότατα δεν θα αισθανθώ ποτέ ξανά ασφαλής στη ζωή μου.

Αλλά θυμάμαι να νιώθω απίστευτες ενοχές για την οικογένεια και τους φίλους μου επειδή κυριολεκτικά πέρασαν εβδομάδες μη γνωρίζοντας αν θα τα καταφέρω. Τώρα αν αυτό είχε συμβεί σε μένα, αν έπρεπε να παρακολουθήσω μια από τις αδερφές μου να το περνά αυτό, θα είχα καταρρακωθεί.

Για το μεγαλύτερο διάστημα δεν είχα συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο μέχρι που βρέθηκα από την άλλη πλευρά”.