The Voice: Βέτο από τον Σάκη Ρουβά – Ανατροπές στο σόου

Τα νούμερα του VOICE είναι ανέλπιστα καλά για την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η εικόνα όμως που έβγαζε το σόου στους τηλεοπτικούς δέκτες δεν ήταν καθόλου επαγγελματική.

Υπεύθυνος για αυτό ήταν ο Τούρκος διευθυντής φωτογραφίας του σόου, ο οποίος στο παρελθόν είχε δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Μάλιστα στο παρελθόν όταν η παραγωγή του σόου φώναξε έναν Έλληνα συνάδελφό του για να τον βοηθήσει, εκείνος έξαλλος τον απομάκρυνε σχεδόν με τις κλωτσιές.

Όμως το αποτέλεσμα της δουλειάς του, δεν ικανοποιούσε καθόλου την τηλεόραση του ΣΚΑΪ που έχει επενδύσει πάρα πολλά στην επιτυχία του σόου. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο Τούρκος διευθυντής φωτογραφίας απομακρύνθηκε μετά από βέτο του Σάκη Ρουβά.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε στο παρελθόν πει στο σταθμό ότι η εικόνα που έβγαζε το σόου στον αέρα δεν τον ικανοποιούσε. Οι κριτές έβγαιναν σκοτεινοί, με σκιές στο πρόσωπο, ενώ πολλές φορές το βλέμμα τους δεν φαινόταν καθαρά.

Όμως τις προηγούμενες ημέρες επανήλθε και διεκδίκησε με έντονο τρόπο και θέτοντας ουσιαστικά βέτο στον σταθμό, την βελτίωση της εικόνας του VOICE.

Όπερ και εγένετο. Η αλλαγή στην ποιότητα της εικόνας είναι εμφανής ήδη από το χθεσινό επεισόδιο. Και αυτό έγινε διότι έφυγε ο Τούρκος διευθυντής φωτογραφίας του σόου μαζί με τους Τούρκους τεχνικούς και ανέλαβαν Έλληνες τεχνικοί ιδιαίτερα καταξιωμένοι σε Ελλάδα και εξωτερικό για την δουλειά τους. Πρόκειται για τον Ανδρέα Κοζακόπουλο και τον Θέμη Μερτύρη.

Ήδη από χθες οι φωτισμοί είναι καλύτεροι, οι κριτές είναι πιο λαμπεροί χωρίς να πέφτουν σκιές στα πρόσωπά τους και για πρώτη φορά φαίνονται καθαρά τα μάτια τους.

Μάλιστα όπως μαθαίνουμε η Τουρκική εταιρεία Acun Medya που έχει τόσο την παραγωγή του Voice όσο και την παραγωγή του Survivor και στην πλειοψηφία της έχει Τούρκους τεχνικούς, τις τελευταίες ημέρες έχει μπει στο μικροσκόπιο της επιθεώρησης εργασίας.