Σοκάρει ο Νίκος Μακρόπουλος: “Άσπρισαν τα μαλλιά μου σε μια νύχτα γιατί ο γιος μου…”

Ποια η σοκαριστική εξομολόγηση του Νίκου Μακρόπουλου;

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, τόσο με το διαζύγιό του, όσο και με ένα πρόβλημα υγείας του γιου του, μίλησε ο Νίκος Μακρόπουλος.

«Θα γυρίσω αρκετά χρόνια πίσω τότε που ο γιος μου ήταν πολύ μικρός ακόμα και τον ταλαιπωρούσε το άσθμα.

Ένα βράδυ σε μία βαριά κρίση άσθματος μεταφερθήκαμε στο νοσοκομείο και οι γιατροί μας είπαν πως δεν επανερχόταν με την κορτιζόνη και ότι θα έπρεπε να προχωρήσουν σε τραχειοτομή.

Τελικά δεν χρειάστηκε καθώς επανήλθε λίγη ώρα μετά. Εκείνο το βράδυ κυριολεκτικά άσπρισαν τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες ώρες.

Ήταν η δυσκολότερη στιγμή της ζωής μου», λέει, στην Real News, ο τραγουδιστής, όταν τον ρωτούν για την πιο δύσκολη στιγμή του.

Αναφερόμενος στο διαζύγιό του επισημαίνει πως το χειρίστηκε με σιωπή για πάνω από έξι χρόνια, καθώς «δεν ήθελα εν θερμώ να πράξω, ούτε να πάρω θέση, φοβούμενος ότι θα μεροληπτήσω. Η σιωπή ήταν το κύριο στοιχείο της διαχείρισης και της αντίδρασης μου τότε. Τελικά ο χρόνος με δικαίωσε».

Πλέον, ο Νίκος Μακρόπουλος, που διανύει μία από τις καλύτερες επαγγελματικές του φάσεις με το νέο του άλμπουμ Που Και Που να έχει γίνει διπλά πλατινένιο, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Γιούλης Τάσσου και, όπως λέει, δεν αποκλείει, ούτε το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί, ούτε το να γίνει ξανά μπαμπάς!

Διαβάστε ποιες οι δύσκολες ώρες του Γιώργου Πολυχρονίου.