Η Ωνάση δεν πουλιέται: Λιώνει τον Αλβάρο σαν σκουλήκι, ποια η νέα του σύντροφος [φωτο]

Η Αθηνά Ωνάση δεν χαρίζεται…. Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Όργισμένη είναι η Αθηνά Ωνάση με τον Αλβάρο και δεν σκοπεύει να κάνει τα λάθη που έκανε η Χριστίνα με τον Ρουσέλ. Θέλει να τον “λιώσει σαν σκουλήκι”.

Η σχέση του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο με την ξανθιά Βραζιλιάνα φαίνεται πως θα του κοστίσει ακριβά και μάλιστα στην τσέπη του.

Ο αναβάτης ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της παρουσιάστριας και τα social media έχουν πάρει «φωτιά». Αυτό όμως δεν είναι και τόσο καλό γι’ αυτόν, αφού η Αθηνά Ωνάση θα βάλει τους δικηγόρους της να υποστηρίξουν στο δικαστήριο πως αυτή η σχέση υπήρχε όταν οι δυο τους ήταν ακόμα παντρεμένοι.

Αποτέλεσμα αυτού; Ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο κινδυνεύει να χάσει τα χρήματα που θα έπαιρνε για τα όσα χρόνια ήταν παντρεμένοι.

Οι πηγές αναφέρουν πως η χρυσή κληρονόμος δεν θα του χαριστεί όπως έκανε η μητέρα της με τον πατέρα της και φάνηκε να φώναξε στους δικηγόρους της «Δεν θα πάρει δεκάρα».

Εν τω μεταξύ, μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό του με την Αθηνά Ωνάση, ο Άλβαρο ντε Μιράντα Νέτο ποζάρει αγκαλιά τη νέα του σύντροφο.

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια, Ντενίζ Σεβέρο του έχει «κλέψει» την καρδιά. Την πρώτη ημέρα της νέας χρονιάς την πέρασε μαζί της και με τα δυο του παιδιά. Αγκαλιασμένοι έβγαλαν φωτογραφία την οποία πόσταρε ο γιος του στο instagram.