Λουκιανός Κηλαηδόνης: Ποια η απίστευτη αποκάλυψη για τα παιδικά του χρόνια [video]

Ποια η αποκάλυψη του Γιώργου Παπαδάκη για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη;

Αφορμή για να αποκαλύψει ο Γιώργος Παπαδάκης ένα κομμάτι των εφηβικών του χρόνων στάθηκε ο θάνατος του Λουκιανού Κηλαηδόνη, με τον παρουσιαστή να συγκινείται, αλλά και να τραγουδά on air.

Το Καλημέρα Ελλάδα ξεκίνησε με ένα βίντεο με εικόνες από τη ζωή του Λουκιανού Κηλαηδόνη και το τραγούδι Θερινά Σινεμά, μετά το τέλος του οποίου ο παρουσιαστής ανέφερε:

«αντίο φίλε… Λουκιανός Κηλαηδόνης, που συνοδεύει διαφορετικές γενιές και διαφορετικές ηλικίες».

«Ας μου επιτραπεί να πω τα χρόνια της εφηβείας μου, το πάρτυ στη Βουλιαγμένη που χάλασε το σολεξακι όταν γύριζα και το παράτησα και γύρισα με τα πόδια και μετά έκανα 10 μέρες για να το βρω. Εκείνο το πάρτυ της αθωότητάς μας, τον Ιούλιο του 1983.

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης με ένα πιάνο, με μια γλυκύτητα, με μια αγνότητα που μέσα από έναν απλό καθημερινό στίχο μας έδινε τη γλυκύτητα της εποχής και με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο και ιδιαίτερα γλυκό τρόπο.

Αφήνει ένα κενό ο Λουκιανός των εφηβικών μας χρόνων, ο Λουκιανός των υπέροχων στιγμών που μας έχει προσφέρει. Να συλλυπηθούμε την Άννα Βαγενά, τη γυναίκα του. Έτσι είναι η ζωή.

Ο καλύτερος τρόπος για να θυμάσαι τους ανθρώπους που φεύγουν είναι να ελπίζεις και να έχεις χαμόγελο», συνέχισε.

Λίγο αργότερα, ο Τάσος Αρνιακός αναφέρθηκε κι εκείνος στον Λουκιανό Κηλαηδόνη και, μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη σιγοτραγούδησαν την επιτυχία του Μη Χτυπάς.

Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο:

Δείτε τις πανέμορφες κόρες του Λουκιανού Κηλαηδόνη.