Rising Star: Φιάσκο και ράκος η Βανδή. 7-1 τα Duels υπέρ του Μακεδόνα [video]

Ποιοι παίκτες πέρασαν στην επόμενη φάση του Rising Star;

Στο πρώτο live επεισόδιο του Rising Star Duels οι παίκτες του Χρήστου Μάστορα μονομάχησαν με εκείνους του Αντώνη Ρέμου με τη μάχη να τελειώνει ισόπαλη.

Στο δεύτερο live των Duels όμως η Δέσποινα Βανδή τα βρήκε σκούρα μπροστά στον καλά μελετημένο Κώστα Μακεδόνα.

Ο ένας μετά τον άλλον, οι τραγουδιστές της ομάδας της Δέσποινας Βανδή «έπεφταν» στη μάχη και ο Κώστας Μακεδόνας να κάνει ένα σερί 6-0. Λίγο πριν το τέλος ο Δημήτρης Αβραμόπουλος από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή κατάφερε να «σπάσει» την κακοτυχία και έγινε ο πρώτος, αλλά και ο μόνος παίκτης της που πέρασε στην επόμενη φάση.

Το Rising Star έχει περάσει στη δεύτερη φάση, όπου τα πνεύματα, αλλά και το ενδιαφέρον έχουν ενταθεί. Τα λεγόμενα Duels βάζουν αντίπαλους τους κριτές, μαζί με την ομάδα από παίκτες που έχουν επιλέξει.

Μετά την ισόπαλη αντιπαράθεση Χρήστου Μάστορα με τον Αντώνη Ρέμο, ήρθε η σειρά χθες για τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μακεδόνα. Μόνο που ο τραγουδιστής αποδείχτηκε εξαιρετικός manager και με κινήσεις χειρουργικής ακρίβειας οδήγησε την συνάδελφό του στην κριτική επιτροπή σε πανωλεθρία.

Στη διαδικασία, η Δέσποινα Βανδή παράταξε πρώτη τους παίκτες της, αφήνοντας το πλεονέκτημα στον Κώστα Μακεδόνα να απαντά σε κάθε της πρόταση με όποιον από τους οκτώ παίκτες του εκείνος επιθυμούσε και αφού είχε δει την επίδοση (σε ψήφους) του αντιπάλου. Οι επιλογές του φαίνεται πως ήταν πολύ σωστές, αφού κατάφερε να βγάλει έξω ακόμη και παίκτρια που είχε συγκεντρώσει 86%.

Δείτε την εμφάνιση της Γεωργίας Κυριακίδου, που με το “Στο ‘πα και στο ξαναλέω”, με την οποία ξεπέρασε την αντίπαλό της από την ομάδα της Δέσποινας Βανδήμε μόλις 1%:

Και ο Μιχάλης Καραγκούνης από την ομάδα του Μακεδόνα, προσπέρασε σαν σταματημένο τον αντίπαλό του Γιώργο Τσάκωνα, παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος είχε συγκεντρώσει το 82% των θετικών ψήφων.

Η βραδιά εξελίχθηκε σε “φιάσκο” για τη Δέσποινα Βανδή που είδε επτά από τους οκτώ της παίκτες να αποχωρούν, ηττημένοι από τις επιλογές του Κώστα Μακεδόνα.

Αναλυτικά οι παίκτες που πέρασαν…

Δέσποινα Βανδή vs Κώστας Μακεδόνας

Γιώργος Μαντάς vs Inga Balanchine

Αναστασία Καζαμία vs Αναστασία Ιωακειμίδου

Δώρα Μηλιοπούλου vs Κέλλυ Βουδούρη

Νικόλας Αντωνιάδης vs Μηνάς Τσίγκος

Χριστιάνα Γαλιάτσου vs Γεωργία Κυριακίδου

Γιώργος Τσάκωνας vs Μιχάλης Καραγκούνης

Δημήτρης Αβραμόπουλος vs Γιάννα Φαφαλιού

Ερωφίλη Τζάνου vs Δημήτρης Δημόπουλος