Χαμός στο Survivor: Η στενή παρέα Διάσημου με Μαχητή και η μυστική τους συμμαχία

Το Survivor έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό από τις πρώτες κιόλας ημέρες προβολής του, ενώ σχεδόν καθημερινά έρχονται στο φως λεπτομέρειες για τους συμμετέχοντες, τόσο από την ομάδα των Διάσημων, όσο και από εκείνη των Μαχητών.

Σήμερα έρχονται στο φως πληροφορίες που θέλουν έναν παίκτη από την μία ομάδα να έχει αναπτύξει στενή φιλία με παίκτη των αντιπάλων, πριν μπουν στο παιχνίδι και να σκοπεύουν να φτάσουν, αν γίνεται, μέχρι τον τελικό.

Όπως αναφέρει η Espresso, οι δυο παίκτες γνωρίστηκαν και συνεργάστηκαν σε ελληνικό νησί τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια.

Ο σημερινός Μαχητής εργαζόταν ως μπάρμαν σε γνωστό παραλιακό club του κοσμοπολίτικου προορισμού την ίδια εποχή που ο Διάσημος έκανε δημόσιες σχέσεις στον ίδιο χώρο.

«Οι δυο τους φαίνονταν να τα πηγαίνουν πολύ καλά. Είχαν μάλιστα και μεγάλο σουξέ στα γυναικεία πλήθη, ενώ έκαναν και παρέα εκτός δουλειάς.

Πήγαιναν για μπάνιο, έβγαιναν σε μπαράκια και έκαναν water sports. Ειδικά το τελευταίο καλοκαίρι είχαν γίνει σχεδόν αυτοκόλλητοι», αποκαλύπτει άνθρωπος που έζησε τη συνύπαρξή τους από κοντά.

Κατά την εφημερίδα, μετά το τέλος του καλοκαιριού, οι δυο φίλοι κράτησαν επαφή για να συναντηθούν εκ νέου, όταν ο Διάσημος δέχτηκε πρόταση για να πάρει μέρος στο Survivor.

Τότε, «έψησε» και τον φίλο του να κάνει αίτηση συμμετοχής, ώστε να έχει έναν σύμμαχο στην αντίπαλη ομάδα χωρίς να το γνωρίζει κανείς και, έτσι, δημιουργήθηκε μια μυστική κλίκα, που σχεδιάζει να… δράσει στα επόμενα επεισόδια!