Γιάννης Σπαλιάρας: Γιατί είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στο Survivor. “Θα τον φάνε οι Διάσημοι”

Το φανατικό κοινό του Survivor, πέρα από τις κόντρες, τις ίντριγκες και τις στρατηγικές, έχει αντιληφθεί πως ένας από τους πιο ξεχωριστούς παίκτες του παιχνιδιού είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Η παιδική αθωότητα, ο αυθορμητισμός και ο πάντα καλός του λόγος έχουν προκαλέσει εντύπωση στο κοινό.

Πολλοί είχαν (και είχαμε) τον Γιάννη Σπαλιάρα ως “ένα ακόμη μοντέλο που δεν έχει τίποτα να πει και να δείξει”.

Η πραγματικότητα όμως του Survivor -και όπως σας είχαμε γράψει και στο GossipLife.gr- είναι πέραν των προσδοκιών.

Μπορεί πολλές φορές να έχουμε παρατηρήσει τον Γιάννη Σπαλιάρα να βάζει “σπιουνιές” (σ.σ. επεισόδιο Γουίλι-Χανταμπάκη), όμως η μέχρι τώρα ζωή του στον Άγιο Δομήνικο δείχνει πως και αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο του αυθορμητισμού του.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι ίσως, ο μόνος παίκτης, που παρά τις φασαρίες και τους τσακωμούς δεν έχει πει αρνητικό σχόλιο για κάποιον συμπαίκτη του, έστω και πίσω από τις κάμερες!

Ποιος δεν θυμάται την αντίδραση και το συμπονετικό ύφος του Γιάννη Σπαλιάρα στη φάρσα του Γιώργου Χρανιώτη;

Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι, που από τη συγκεκριμένη ημέρα άλλαξαν γνώμη για τον Σπαλιάρα μιλώντας για “μαθήματα ήθους”.

Αποκορύφωμα της όλης ιστορίας, ήταν η χθεσινή εξομολόγηση του Γιάννη Σπαλιάρα on camera.

Ο ίδιος μίλησε για τις δύσκολες ώρες μετά τον θάνατο του πατέρα του, ενώ με όλη την ειλικρίνεια που τον διακατέχει αποκάλυψε πως ο λόγος που βρέθηκε στο Survivor ήταν το χρηματικό έπαθλο.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του GossipLife.gr ήδη συζητιέται πως ο Γιάννης Σπαλιάρας αποτελεί το εξιλαστήριο θύμα των Διασήμων και πως είναι η πρώτη σκέψη τους σε ενδεχόμενη ήττα ασυλίας!

Όπως και να χει, είτε μείνει είτε φύγει, ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει αποκτήσει άλλη θέση στην κρίση των τηλεθεατών, που πλέον τον είδαν με… άλλο μάτι.

Διαβάστε ποιος ο πραγματικός λόγος τσακωμού Χανταμπάκη-Αγγελόπουλου.