Χαμός στο Survivor: Ποιοι παίκτες από τους Διάσημους πάνε στους Μαχητές

Ποιοι παίκτες από τους Διάσημους μετακινούνται στους Μαχητές;

Η μία ανατροπή μετά την άλλη στο δημοφιλές παιχνίδι του ΣΚΑΪ με την ιστορία να επαναλαμβάνεται κατά κάποιον τρόπο, καθώς οι εξελίξεις τρέχουν μετά το ατύχημα της περασμένης εβδομάδας.

Τα πάνω, κάτω έχουν έρθει στο Survivor τις τελευταίες μέρες και αιτία είναι το αυτοκινητιστικό ατύχημα με το βαν των Μαχητών που στέλνει -σε πρώτη φάση- στο σπίτι της πρόωρα την Ειρήνη Κολλιδά.

Το «παιχνίδι» σταμάτησε προσωρινά, αποχώρηση δεν υπήρξε ανάμεσα από τους τέσσερις προτεινόμενους της περασμένης εβδομάδας αφού έτσι κι αλλιώς οι Μαχητές χάνουν έναν παίκτη, όμως υπάρχουν και άλλες εξελίξεις πολύ ενδιαφέρούσες και ανατρεπτικές.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Κλεοπάτρας Πατλάκη στην καθημερινή εφημερίδα Star Press, η παραγωγή του Survivor θέλοντας να ενδυναμώσει την ομάδα των Μαχητών, ώστε το παιχνίδι να γίνει πιο δίκαιο, θα κάνει την ίδια διαδικασία που είχε πραγματοποιηθεί και στα πρώτα επεισόδια.

Δηλαδή, θα γίνει ψηφοφορία στην ομάδα των Διάσημων προκειμένου ν αποφασίσουν ποιόν παίκτη τους θα στείλουν στην ομάδα των μαχητών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή στους Διάσημους, έχουν στοχοποιηθεί από τις «κλίκες» δύο πρόσωπα που δεν είναι άλλοι από τους Γιάννη Σπαλιάρα και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Μένει λοιπόν να δούμε αν αυτός που θα επιστρέψει θα είναι αυτός που… είχαν διώξει αρχικά, δηλαδή ο Ντάνος ή αν ο Γιάννης Σπαλιάρας θα είναι αυτός που θα κριθεί… ανεπιθύμητος από τους μέχρι τώρα δικούς του ανθρώπους.

Δείτε την αγνώριστη Ειρήνη Κολιδά ως κορίτσι του Θέμου.