Απίστευτο με Μάριο, Survivor: Και μοντέλο ο Κύπριος. Ποιο το άγνωστο παρελθόν του [φωτο]

Μπορεί ο Μάριος Πριάμος Ιωαννίδης να έκανε κάποια «φάουλ» με τα καυστικά σχόλια του για τη Λάουρα Νάργιες στο Survivor ωστόσο αυτό φαίνεται πως δεν πτοεί το κοινό του, που τον παρακολουθεί φανατικά και τον στηρίζει ακόμα και στα δύσκολα!

Όσοι αποχωρούν από το Survivor τον θεωρούν ως φαβορί καιο ίδιος μέχρι σήμερα έχει αποδείξει πως θέλει να φτάσει μέχρι τέλους.

Ποιος όμως είναι ο Κύπριος Survivor που μας ωθεί να πανηγυρίζουμε για κάθε νίκη των “Μαχητών” από το σαλόνι του σπιτιού μας, κάνοντας μας όλους να ταυτιζόμαστε μαζί του, σαν να πρόκειται για το δικό μας άνθρωπο;

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία. Ο πατέρας του, Πρίαμος και η μητέρα του, Λία, με καταγωγή από Λευκωσία και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, είναι γνωστοί και διαπρεπείς γυμναστές και ιδιαίτερα αγαπητοί καθηγητές Φυσικής Αγωγής.

Ο Μάριος έχει και ο ίδιος σπουδάσει γυμναστής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι επαγγελματίας εκπαιδευτής καταδύσεων, ενώ έχει εργαστεί και ως μοντέλο. Ασχολείται ιδιαίτερα με την κολύμβηση, την ποδηλασία, την πετόσφαιρα και την αντισφαίριση.