Πανικός με τροχαίο Survivor: Ποιος επιστρέφει τελικά Ελλάδα – Τι θα γίνει με αποχώρηση [video]

Ποιος παίκτης αποχωρεί τελικά από το Survivor μετά το σοβαρό τροχαίο στον Άγιο Δομίνικο;

Πανικός έχει επικρατήσει μετά τον τραυματισμό της Ειρήνης Κολιδά και του Μάριου Ιωαννίδη με την αγωνία στο κατακόρυφο για το ποιος θα γυρίσει τελικά στην Ελλάδα.

Εκτός Survivor θα βρεθεί τελικά η Ειρήνη Κολιδά μετά τον τραυματισμό της σε τροχαίο στον Άγιο Δομίνικο.

Η Ειρήνη Κολιδά επιστρέφει στην Ελλάδα μετά το σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη το βαν που μετέφερε τους παίκτες της ομάδας των μαχητών του Survivor στο Συμβούλιο του Νησιού.

Η 34χρονη γυμνάστρια που φέρεται να τραυματίστηκε στα πλευρά επιστρέφει, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Ελλάδα.

Μετά τη διαρροή της είδησης του τροχαίου στον Άγιο Δομίνικο, ο ΣΚΑΙ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία περιγράφει λεπτομερώς τι συνέβη, σημειώνοντας πως η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θα χρειασθούν περαιτέρω νοσηλεία προκειμένου να αναρρώσουν πλήρως, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας μπορούν να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους.

“Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ και η εταιρία παραγωγής του Survivor ΑCUNMEDYA A.E οφείλουν να ενημερώσουν για τα ακόλουθα συμβάντα, τις οικογένειες και τους φίλους των παικτών καθώς και τους τηλεθεατές που έχουν αγαπήσει το SURVIVOR και παρακολουθούν την ζωή και την πορεία των συμμετεχόντων, μέσα από τα επεισόδια της εκπομπής.

Ένα τροχαίο ατύχημα προκάλεσε ελαφρείς τραυματισμούς σε παίκτες της ομάδας των Μαχητών, οι οποίοι δεν διατρέχουν κανέναν απολύτως κίνδυνο.

Συγκεκριμένα, ένα αυτοκίνητο σε προσπάθεια αποφυγής σύγκρουσης, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το φορτηγό βαν που μετέφερε τους παίκτες της ομάδας των Μαχητών. Το τροχαίο συνέβη κατά την επιστροφή τους από το χώρο της διεξαγωγής του αγωνίσματος, με κατεύθυνση προς την παραλία.

Όλοι οι παίκτες που επέβαιναν στο βαν, μεταφέρθηκαν άμεσα με ασθενοφόρα για όλες τις ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο της περιοχής, έχοντας δίπλα τους επίσης το ιατρικό προσωπικό της Παραγωγής και το σύνολο των αρμοδίων της παραγωγής της εκπομπής.

Οι ιατρικές γνωματεύσεις, καθιστούν δυνατή την επιστροφή των παικτών στην καθημερινότητά τους, με εξαίρεση την περίπτωση δύο συμμετεχόντων- Ειρήνη Κολιδά, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης-, οι οποίοι θα χρειασθούν περαιτέρω νοσηλεία προκειμένου να αναρρώσουν πλήρως.

Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να ενημερώσουν οι ίδιοι τηλεφωνικά τα συγγενικά τους πρόσωπα για την κατάστασή τους.

Στο σημερινό επεισόδιο, οι τηλεθεατές θα ενημερωθούν για το ατύχημα από τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη, και οι ίδιοι οι Μαχητές, θα εξιστορήσουν τα γεγονότα, όπως τα έζησαν και θα αποκαλύψουν πώς σκοπεύουν να συνεχίσουν στο μέλλον.

Περισσότερες αναφορές σχετικά με τις εξελίξεις, τις ανατροπές και την πορεία του παιχνιδιού, θα γίνουν επίσης απόψε, παρουσία και των δύο ομάδων”, σημειώνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΚΑΙ.

Εύλογο ερώτημα είναι το ποιος θα πάρει την θέση της στο παιχνίδι! Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, στο παιχνίδι θα παραμείνει ο παίκτης ο οποίος ήταν να φύγει στο σημερινό επεισόδιο. Επομένως αν οι πληροφορίες αυτές ισχύουν τότε κανονικά συνεχίζουν Τσανγκ, Πάνος, Σάρα και Ελισάβετ.

Πάντως με αυτές τις εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλάζει ο προγραμματισμός και δεν θα υπάρξει αποχώρηση απόψε όπως ήταν η ροή του παιχνιδιού.

Να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον του κόσμου είναι τόσο μεγάλο για το Survivor – κάτι βέβαια που το δείχνουν ούτως ή άλλως τα αστρονομικά νούμερα που σημειώνει, ωστόσο αξίζει να αναφερθεί το γεγονός ότι έπεσε η ενότητα που ενημερώνονται οι φαν στο σάιτ του καναλιού, με το που ανέβηκε η ανακοίνωση για το τροχαίο.

Στην εκπομπή Tatiana Live μίλησε ο αδερφός του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη για το τροχαίο που συνέβη στον Άγιο Δομίνικο:

«Δέχτηκε η οικογένειά μου ένα τηλεφώνημα από τον Μάριο για να προλάβει ο Μάριος ή μάλλον η παραγωγή αυτά που είχαν διαρρεύσει μέσω διαδικτύου. Μας ενημέρωσε ότι υπήρξε κάποιο ατύχημα, κάποιος τραυματισμός. Σήμερα το απόγευμα ενημερωθήκαμε από τον Μάριο, που μίλησε με την μητέρα μου. Απλά μας είπε ότι υπήρξε ατύχημα, με μετωπική σύγκρουση, τραυματίστηκε ο ίδιος, κάποιο τραύμα στην κλείδα και αυτά είναι όλα. Είμαστε σε αγωνία στην και αναμονή. Δεν έχουμε εκτενή ενημέρωση για το τι συνέβη. Προφανώς η παραγωγή κρατάει κάποιους είδους απόρρητο».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε:

1 Response
  • δεξδηθευιοςτρεγφ3τι
    11 Απριλίου, 2017

    ειναι ενα τελειο παιχνιδι και χαιρομαι που εχει ερθει στην ελλαδα για ακομη μια φορα αλλα ποιο συναρπαστικο