Απίστευτο Survivor: Ποιος παίκτης βρίσκεται στον πάτο στους αγώνες. Δεν είναι η Λάουρα [πίνακας]

Ακόμα ένα συγκλονιστικό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε σήμερα, Κυριακή.

Το Survivor που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό περνάει στην δεύτερη του φάση.

Στο σημερινό επεισόδιο οι Μαχητές και οι Διάσημοι θα δώσουν τον τελευταίο τους αγώνα ως κάτοικοι ξεχωριστώ παραλιών καθώς μετά ακολουθεί η ένωση.

Τι λένε όμως οι αριθμοί των «13» αναφορικά με τις επιδόσεις τους στα αγωνίσματα; Ποιοι έχουν τα περισσότερα ποσοστά νικών και ποιοι έχουν ακουμπήσει τον πάτο του παιχνιδιού επιβίωσης του Σκαι;

Τα στατιστικά θέλουν 3 παίκτες να κονταροχτυπιούνται για την νίκη κι αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Γιώργο Αγγελόπουλο με ποσοστό 59,3%, τον Μάριο Ιωαννίδη με 57,1% και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο με 57,0%!

Την τριάδα των αντρών ακολουθεί η πρώτη γυναίκα-Ευρυδίκη Βαλαβάνη- με ποσοστό που φτάνει μέχρι και 55,2%!

Αντιθέτως, στον πάτο του παιχνιδιού επιβίωσης βρίσκονται – από την ομάδα των Διάσημων- ο Μπο (35,4%), πολύ κοντά του η Λάουρα Νάργες (35,8%), ενώ στην 11η θέση βρίσκεται ο Κώστας Κοκκινάκης (37%) που δεν τα πάει τόσο καλά όσο στις πισίνες.

Στο Infographic που ακολουθεί, θα δείτε ότι αυτός που έχει τραβήξει το μεγαλύτερο κουπί είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, έχοντας αγωνιστεί 100 φορές, την ώρα που ο Γιάννης Σπαλιάρα δεν έχει δώσει ούτε τους μισούς αγώνες (45).