Kάγκελο ο Χανταμπάκης στην ανακοίνωση αποχώρησης: Γιατί πίστευε ότι ο κόσμος τον λατρεύει. Κλάμα

Γιατί ο Χανταμπάκης έμεινε κάγκελο στην ανακοίνωση ότι αποχωρεί ο ίδιος;

Αφωνος και άναυδος έμεινε ο Στέλιος Χανταμπάκης, όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την απόφαση του κοινού για τον παίκτη που θα έπρεπε να αποχωρήσει από το Survivor!

Ο Χανταμπάκης αρχικά «πάγωσε» και λίγο αργότερα προσπάθησε να εξηγήσει την ψηφοφορία, όταν ο παρουσιαστής του ζήτησε να μιλήσει για τα συναισθήματά του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Χανταμπάκης επιλέχθηκε με μεγάλη διαφορά από το κοινό έναντι του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Γιώργου Χρανιώτη που είχαν υπερδιπλάσιες ψήφους παραμονής στο παιχνίδι.

Θυμίζουμε πως τον Χανταμπάκη πρότεινε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία μ’ αυτό τον τρόπο προσπάθησε να «σπάσει» την λεγόμενη «κλίκα» στους «Διάσημους» που σύμφωνα με την ίδια δεν ψηφίζει για το καλό της ομάδας, αλλά για το καλό του… εαυτού της.

Απορίας άξιο είναι ωστόσο, το γεγονός της μεγάλης αυτοπεποίθησης του Χανταμπάκη για την παραμονή του στο Survivor. Γιατί η αντίδρασή του μόνο έτσι μπορεί να δικαιολογηθεί.

Προφανώς, ο Στέλιος Χανταμπάκης νόμιζε πως ο κόσμος τον λάτρευε και περίμενε να μείνει, όμως όπως φαίνεται στα social media, δεν έχει ξανα υπάρξει τόσο μεγάλο κύμα αρνητικών σχολίων για άλλον παίκτη reality.

Ας αποδώσουμε την αυτοπεποίθησή του Χανταμπάκη λοιπόν, στο γεγονός ότι τόσο ο ίδιος όσο και κλίκα του δεν το είχαν πολύ με το… ένστικτο.

Ας μην ξεχνάμε και τον Λάμπρο Χούτο, που προ ολίγων ημερών δήλωνε πως αυτός που λογικά θα φύγει θα είναι ο Αγγελόπουλος, λέγοντας στον Χανταμπάκη πως δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα του.

“Πυθία ο Χούτος”.

Διαβάστε ποιο το απίστευτο ξέσπασμα του αδερφού της Ειρήνης Παπαδοπούλου για τον Χανταμπάκη.