To χθεσινό ξύλο Αγγελόπουλου-Σπαλιάρα που δεν έδειξαν οι κάμερες: “Του ζήτησε τον λόγο γιατί…”

Το κλίμα ενόψει και της αποψινής αποχώρησης στον Άγιο Δομίνικο είναι εκρηκτικό.

Και τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε ένα ακόμη περιστατικό που δεν θα δούμε στον «αέρα» αφού έτσι αποφάσισε η παραγωγή μετά από θερμή παράκληση «Διάσημων» και «Μαχητών».

Παρ’ ολίγο να παίξουν ξύλο έφτασαν Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιάννης Σπαλιάρας μετά την διεξαγωγή του αγωνίσματος που προβλήθηκε χθες.

Ο «Ντάνος» θεώρησε εριστική και για λόγους τηλεοπτικούς το πλησίασμα του «Σπαλ» και του ζήτησε σε έντονο ύφος το λόγο.

Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν και ακούστηκαν ουκ ολίγα γαλλικά μεταξύ των δύο ανδρών.

Και κάπου εκεί παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι (Χρανιώτης, Μπο και Βασάλος) για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες έπεσαν κάποιες ψιλές αλλά μέχρι εκεί. Άλλωστε το χτύπημα του Αγγελόπουλου σον Σπαλιάρα για να τον αποφύγει, ήταν χαρακτηριστικό.

Όσα είδαμε λοιπόν στο επεισόδιο ήταν η απόλυτα light εκδοχή όσων ακολούθησαν μετά. Τα οποία οι δύο παίκτες ζήτησαν ευγενικά από την παραγωγή να μην προβληθούν γιατί ήταν χοντρά.

Και βέβαια δεν θα προβληθούν όχι μόνο γι’ αυτό αλλά γιατί κάτι τέτοιο θα άλλαζε ριζικά και την εικόνα του παιχνιδιού προς τα έξω.

Άλλωστε ακόμη και τώρα στον ΣΚΑΪ αλλά και στην Acun Medya παραμένουν στην άποψη πως σε πρώτο πλάνο είναι η διαγωνιστική διαδικασία και σε δεύτερο το ριάλιτι.

Και βέβαια η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα παρά το γεγονός πως έχουν γίνει αρκετά πίσω από τις κάμερες δεν έχουν προβληθεί «σκληρές» εικόνες ριάλιτι που θυμίζουν τηλεόραση της προηγούμενης δεκαετίας.

Διαβάστε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το Survivor.