Κοροϊδία του ΣΚΑΙ, Survivor: Ποια σχόλια Μπο-Αγγελόπουλου για Βαλαβάνη δεν έδειξαν ποτέ [video]

Στο τρέιλερ που παρακολουθήσαμε για το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, είδαμε τις εντάσεις και τους προβληματισμούς στην ομάδα των Διάσημων, καθώς τους παίκτες να μιλούν για την ψηφοφορία και τους προτεινόμενους συμπαίκτες τους.

Μεταξύ άλλων, είδαμε και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος δήλωσε για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Η Βαλαβάνη είναι αυτή, η οποία στη συμβίωση βοηθάει λιγότερο από κάποιους άλλους»!

Την ίδια στιγμή, ο Μπο μίλησε στην κάμερα και εξέφρασε κι αυτός τον δικό του προβληματισμό: «Όταν θα γίνει ατομικό το παιχνίδι θα πέσουν πολλές μάσκες και θα δούμε πράγματα τα οποία ίσως δεν τα περιμένουμε».

Το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό! Δεν μας απασχολεί τι είπε ο Μπο και ο Αγγελόπουλος, που καλά έκαναν και τα είπαν, το θέμα μας είναι ότι αυτά τα συγκεκριμένα πλάνα δεν προβλήθηκαν ποτέ στο επεισόδιο του Survivor της Τρίτης! Εμείς τουλάχιστον δεν τα είδαμε πουθενά!

Το γεγονός αυτό για άλλη μια φορά προκαλεί ερωτηματικά και μας δείχνει πως η παραγωγή κάνει ότι θέλει, δείχνει ότι θέλει στα τρέιλερ των επεισοδίων μόνο και μόνο για να προκαλέσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να δημιουργήσει την ίντριγκα, η οποία φυσικά και θα φέρει νούμερα!

Πολύ πιθανό είναι βέβαια αυτές οι δηλώσεις να έγιναν μετά την σημερινή αποχώρηση και να τις δούμε σήμερα! Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε μπροστά από τους δέκτες μας και να δούμε αν θα τις δείξουν στο σημερινό επεισόδιο! Δείτε παρακάτω τα πλάνα με τις δηλώσεις που δεν παίχτηκαν: