Έξαλλος ο Κοκκινάκης, Survivor: “Δεν απαντάω σε βλακείες…” Τι συνέβη [video]

Ο Κώστας Κοκκινάκης έκανε δηλώσεις μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και μίλησε για όλα αναφορικά με το Survivor.

«Νιώθω την αγάπη του κόσμου, καταλαβαίνω ότι έβλεπαν όλοι Survivor, απορώ με τα παιδιά πως πηγαίνανε σχολείο, μου κάνει εντύπωση αυτό το πράγμα.

Η κόρη μου είναι χειρότερη από μένα στο να εκφράζεται, οπότε δεν είπε πάρα πολλά, απλά χάρηκε που γύρισα. Δεν ήταν η κόρη μου στο αεροδρόμιο, μια φίλη της ήταν, ήταν δαιμόνιος ο ρεπόρτερ που το έβγαλε.

Είναι αστεία όλα αυτά με τη Λάουρα, και δεν ισχύει τίποτα, είναι ψέμματα εννοείται.

Παντού υπάρχουν κάποιοι φανατικοί, κάποιοι που με βρίσανε ήταν φίλοι του Σπαλιάρα, όταν βγει και μας δουν αγκαλιά να γελάμε, θα αναθεωρήσουν τις απόψεις τους.

Πήγαμε και φάγαμε με τον Χανταμπάκη, την άλλη φορά δεν θα έχουμε βενζινάδικο από πίσω μας, δεν μπορώ να απαντάω σε βλακείες, πραγματικά, είναι γελοία και αστεία πράγματα.

Θέλω να κερδίσει η Ευρυδίκη, αλλά το αξιζουν πολλά παιδιά, για να έχουν φτάσει ως εδώ/ Μέσα στο παιχνίδι είναι πιο εύκολο να εκνευριστεί καποιος, από έξω μου φαίνεται τόσο αστείο, αυτό με τον Γιάννη είχα λόγο να τσαντιστώ, αλλά μετά μιλήσαμε, και είδαμε ότι έγινε παρεξήγηση.

Έπρεπε να ψηφίσουμε κάποιον, κανείς δεν στοχοποίησε τον Γιάννη, θα σας τα πει όταν βγει.

Δεν φτιάχνουν χαρακτήρες, αλλά δεν έχουν και όλα τα πράγματα, δεν είχαμε κάμερες όλο το 24ωρο. Όταν βγουν όλοι οι παίκτες, μαζεύτε τους και θα σας απαντήσουν σε όλα!» είπε ο πρώην παίκτης των Διάσημων.

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί: