Survivor Αποχώρηση σάλος: Σάρα-Ευριδίκη-Σπαλιάρας. Οργή ΣΚΑΙ, επικό FAIL [video]

Σάλος προκλήθηκε από την αποχώρηση στο Survivor – υποψήφιοι Σάρα, Ευριδίκη, Σπαλιάρας και Ντάνος.

Εδώ και κάποιες εβδομάδες το παιχνίδι του survivor έχει καθημερινές ανατροπές και οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με νέα δεδομένα και ανακοινώσεις.

Στην τελευταία αποχώρηση όμως το ποτήρι ξεχείλισε, καθώς ο ΣΚΑΙ εξόργισε τους φανς, ενώ η τακτική των Μαχητών οδήγησε σε ένα επικό FAIL την ομάδα τους.

Η πρώτη αποχώρηση λοιπόν με το ατομικό σύστημα από τον Άγιο Δομίνικο ήταν η Σάρα Εσκενάζυ την οποία είχε ψηφίσει τελευταίος ως κάτοχος της δεύτερης ασυλίας ο πρώην συμπαίκτης της Μάριος Ιωαννίδης.

Η ίδια από τις δηλώσεις τις πριν το συμβούλιο είχε αναφέρει πως ήξερε ότι το ταξίδι της κάπου εδώ θα τελειώσει και πως ήταν περήφανη που είχε φτάσει τόσο μακριά. Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος η γνωστή ηθοποιός ήταν χαμογελαστή.

«Χαμογελάω γιατί ήταν ένα παιχνίδι που το ευχαριστήθηκα. Γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους και αν στεναχώρησα κάποιους ζητάω συγγνώμη. Σε κάθε παιχνίδι έμπαινα με χαμόγελο και προσπαθούσα να το κερδίσω. Καλή επιτυχία και περαστικά σε όλους μιας και όλοι έχετε τραυματισμούς», ήταν τα τελευταία λόγια της Σάρας πριν φύγει από το συμβούλιο.

Το τελευταίο της βράδυ στο Survivor πέρασε η Σάρα Εσκενάζυ, η οποία από σήμερα αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης. Η πρώην, πλέον, παίκτρια του παιχνιδιού έλαβε μόνο μία ψήφο από την κάλπη. Ωστόσο, βγήκε στην… σέντρα από την ατομική ασυλία του Μάριου.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν οι δύο πρώτοι υποψήφιοι που βγήκαν από την κάλπη με τρεις ψήφους ο καθένας. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Μάριος Ιωαννίδης, λόγω της ατομικής ασυλίας, έθεσαν υποψήφιους τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη Σάρα Εσκενάζυ.

Δείτε στο βίντεο τι είπε η Σάρα Εσκενάζυ λίγο πριν αποχωρήσει από το Survivor

Οι φάνς του Survivor είναι έξαλλοι στο διαδίκτυο, καθώς οι διαρροές ήθελαν την Ευριδίκη Βαλαβάνη να είναι τελευταία στην ψηφοφορία, ενώ τελικά έφυγε η Σάρα. Φυσικά, η στενή σχέση της Ευριδίκης με τον ΣΚΑΙ μπαίνει στο στόχαστρο, αφού την καθιστά “αγαπημένο παιδί” του σταθμού.

Ενδεικτικά κάποια σχόλια στο διαδίκτυο:

“Πρέπει να έχει πέσει μεγάλη νοθεία από τον ΣΚΑΪ. Δεν μπορεί να έμεινε για ακόμη μια φορά το αγαπημένο παιδί του σταθμού. Ποιοι δηλαδή θα προτιμούσαν την Βαλαβάνννν από τη χαρά της ζωής όπως η Σάρα.”

“Πως γινεται αυτο το ζομπά να εχει ερθει τελευταια στην ψηφοφορια και να φευγει η Σαρα;;; Ξεφτιλα καναλακι… Απεδειξες ποσο χαμηλα εχεις πεσει για να κρατησεις το ‘δικο’ σου παιδι… Δωστε της και το επαθλο απο τωρα να μην βασανιζονται στα παιχνιδια οι υπολοιποι που ολοι μα ολοι το αξιζουν περισσοτερο απο αυτην…”