Ψηφοφορία Survivor: Ποια η τετράδα. Θρίλερ για πρώτη θέση, ποιος παίκτης πρώτος

Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη για την 24ωρη ψηφοφορία έφερε τα πάνω κάτω και αναστάτωσε τόσο τους παίκτες Survivor όσο και το τηλεοπτικό κοινό που περίμενε πως και πως να έρθει η στιγμή που θα μπορέσει να ψηφίσει τον αγαπημένο του παίκτη.

Η στιγμή αυτή ήρθε, μόλις εχθές το βράδυ, και με το που ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε την έναρξη της ψηφοφορίας τα κινητά πήραν φωτιά!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr παίρνοντας ενημέρωση από όλες τις πηγές μας που όπως γνωρίζετε δεν πέφτουν ποτέ έξω μπορεί η ψηφοφορία να είναι σε εξέλιξη ακόμα καθώς κλείνουν το βράδυ μέχρι στιγμής όμως την πρώτη θέση διεκδικούν έντονα δυο παίκτες συγκεκριμένα κονταροχτυπιούνται στην πρώτη θέση Γιώργος Αγγελόπουλος και Μάριος Ιωαννίδης με ένα όμως μικρό προβάδισμα της τάξης του 2% να δίνεται στον κύπριο παίκτη.

Στην συνέχεια ακολουθεί Αναγνωστόπουλος, Βασάλος, Σπαλιάρας, Βαλαβάνη κλπ με ελάχιστες διαφορές στις ψήφους.

Επίσης μεγάλη απόσταση έχουν και οι τελευταίοι παίκτες στην ψηφοφορία με ελάχιστους ψήφους, οι οποίοι είναι ο Μπο, η Σάρα Εσκενάζυ και ο Χρανιώτης, με την Σάρα να έχει συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους.

Τα αποτελεσμένα που σας παραθέτουμε εδώ αποκλειστικά στο Youweekly.gr είναι οι καταμετρήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, η ψηφοφορία είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Ξεκάθαρη είναι η πρώτη και η δεύτερη θέση καθώς έχουν χαοτική απόσταση από τους άλλους παίκτες, όμως ακόμα παίζεται ποιος θα πάρει τελικά την πρώτη θέση, ο Μάριος Πρίαμος η Γιώργος Αγγελόπουλος όπως σας ξανά είπαμε προβάδισμα μέχρι στιγμής έχει ο κύπριος παίκτης.