Νέο εμετικό ντελίριο Χούτου για Αγγελόπουλο: “Πώς ένας άνθρωπος που κάνει…”

Για σχεδόν δύο ώρες ο Λάμπρος Χούτος “ανακρίθηκε” από τους αναγνώστες του Sport24.gr μιλώντας για ποδόσφαιρο και Survivor.

Xωρίς να αποφύγει καμία ερώτηση, απασφάλισε εξηγώντας γιατί δεν μπορούσε να εμπιστευτεί τον Ντάνο, με μία απάντηση που θα συζητηθεί, όμως παρόλα αυτά όσο το παιχνίδι είναι σε εξέλιξη, θα έπρεπε λίγο να… κρατηθεί!

Στο συνεχές πρέσινγκ του κοινού για τη μη συμπάθεια του Λάμπρου στον Ντάνο, αυτός απασφάλισε: “Όταν βλέπω κάποιον να κάνει όλη τη μέρα τον σταυρό του και μετά να παραβιάζει δύο απ’ τις Δέκα Εντολές, δύσκολα μπορώ να τον εμπιστευτώ. Κι εγώ πιστεύω, αλλά το να το δείχνεις κάθε μέρα και μετά να μην πράττεις σύμφωνα με την θρησκεία σου, δεν είναι ωραίο.

Δεν θέλω να εξηγήσω τώρα κάτι παραπάνω. Είναι καλύτερα να τα πω όταν θα έχει βγει κι αυτός απ’το παιχνίδι, ώστε να δω τη στάση του και αν θέλει, να μπορεί και να απαντήσει”, τόνισε μεταξύ άλλων στο live chat που συντόνισαν ο Παντελής Βλαχόπουλος με τον Θέμη Καίσαρη.

Από το 1-10, πόσο πολύ ζηλεύεις τον Ντάνο;

“Μηδέν. Και το απέδειξα με το που ήρθε ο Ντάνος στην ομάδα μας, με τις δηλώσεις που έκανα. Είπα τα καλύτερα γι’αυτόν και ήμουν χαρούμενος που ήρθε, το έδειξα και στις συνεντεύξεις και στο συμβούλιο.

Από εκεί και πέρα, δεν μπορούσα να αγνοήσω τη μετέπειτα συμπεριφορά του, η οποία με ανάγκασε και να τον ψηφίσω.

Δεν θέλω να εξηγήσω τώρα κάτι παραπάνω. Είναι καλύτερα να τα πω όταν θα έχει βγει κι αυτός απ’το παιχνίδι, ώστε να δω τη στάση του και αν θέλει, να μπορεί και να απαντήσει.”

Ποια είναι η γνώμη σου για τον Ντάνο; Μπορεί να κερδίσει το Survivor;

“Όπως είπα και πριν, με το που ήρθε στην ομάδα μας, απόρησα. Γιατί να μας στείλουν έναν τόσο δυνατό παίκτη όσον αφορά τα σωματικά προσόντα. Στην άκρη του μυαλού μου είχε την πιθανότητα του να μην είναι εντάξει χαρακτήρας, αλλά ποτέ δεν κρίνω κάποιον πριν τον γνωρίσω ο ίδιος προσωπικά.

Είδαμε ένα παιδί που αγωνίζεται, προσπαθεί να προσφέρει πράγματα στην παραλία κι αυτό μας χαροποίησε, μιλήσαμε όλοι με τα καλύτερα λόγια γι’αυτόν.

Μετά είδαμε κάποιες κινήσεις που μας έκαναν να χάσουμε τελείως την εμπιστοσύνη μας σ’αυτόν και να καταλαβαίνουμε πως δεν είναι αυτός που αρχικά που πιστεύαμε.

Όταν βλέπω κάποιον να κάνει όλη τη μέρα τον σταυρό του και μετά να παραβιάζει πχ δύο απ’τις Δέκα Εντολές, δύσκολα μπορώ να τον εμπιστευτώ.

Παρόλα αυτά, αφού ο κόσμος έχει δει μόνο το 15% και όχι όλη την εικόνα, λογικά είναι να μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι.”

Θα έπαιρνες μαζί σου τον Ντάνο για συμπαίκτη σε Ολυμπιακό ή Ίντερ;

“Όχι”.

Γιατί είχες θέμα με τον Ντάνο;

“Δεν είχα θέμα με τον Ντάνο. Όταν με τον Χρανιώτη έφυγαν στην ζούγκλα και ήθελαν να φύγουν, εγώ πήγα και τον έπιασα να του μιλήσω, να γυρίσω πίσω. Του τα έχω πει κιόλας. Κι εγώ πιστεύω, αλλά το να το δείχνεις κάθε μέρα και μετά να μην πράττεις σύμφωνα με την θρησκεία σου, δεν είναι ωραίο.”

Διαβάστε γιατί έξαλλη η οικογένεια Αγγελόπουλου με Χανταμπάκη.

1 Response
  • ΒΑΣΙΛΗΣ
    28 Ιουνίου, 2017

    Χούτος συνώνυμο της μικροπρέπειας και ζηλοφθονίας!
    Αν δεν έχεις να πείς κάτι καλό γιά κάποιον, καλύτερα ΝΑ ΜΗ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!