Έσπασε η Σούλα Γκλάμορους: “Η Σοφία έβαζε τα κορίτσια να λένε βίζιτ@ την Τούνη και να…”

Σκηνικά απείρου κάλλους μετά την αποχώρηση της Σοφίας Λεοντίτση από το My Style Rocks.

Για αρκετό καιρό ακόμη θα θυμόμαστε την επεισοδιακή αποχώρηση της Σοφίας Λεοντίτση από το My Style Rocks, η οποία υποδύθηκε τη Σούλα Γκλάμορους.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Σούλα Γκλάμορους είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας στα social media, που δεν χάνει ευκαιρία να αυτοσαρκάζεται, ενώ ταυτόχρονα “κράζει” οτιδήποτε… βασικό.

Φυσικά, η Σούλα Γκλάμορους πέραν από τις λέξεις “βασικιά” και “μισή ποντίκι” δεν χρησιμοποιεί υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις για να… επιτεθεί στα προβαλλόμενα πρόσωπα.

Όλα αυτά, προϋποθέτουν να έχεις χιούμορ, προκειμένου να αντιληφθείς και το δικό της.

Η Σοφία Λεοντίτση, από την πλευρά της, φάνηκε πως δεν ενστερνίστηκε το χιούμορ της Σούλας Γκλάμορους και προέβη στη Διώξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να κατέβει το προφίλ της (σ.σ. εμείς στενοχωρηθήκαμε).

Σημειώνεται, πως αναφορικά με τη Σοφία Λεοντίτση, το μόνο που… ξεσκέπασε η Σούλα Γκλάμορους ήταν οι αντιγραφές των outfits που έκανε στο My Style Rocks, χωρίς φυσικά να την προσβάλλει επί προσωπικού.

Λίγες ώρες αργότερα η Σούλα Γκλάμορους ή Σουλάρα όπως την αποκαλούν οι χιλιάδες φανς της, πέρασε στην αντεπίθεση, στο μόνο μέσο που δεν της έκλεισε η Σοφία. Το twitter!

Όπως λοιπόν, έγραψε η Σούλα Γκλάμορους, η Σοφία έστελνε μηνύματα σε δεκάδες φανατικές θαυμάστριες του My Style Rocks προκειμένου να αποκαλούν την Τούνη… βίζιτ@.

Η ίδια μάλιστα “απείλησε” πως θα ανεβάσει και τις συνομιλίες στον λογαριασμό της!

Εμείς, το μόνο που έχουμε να πούμε ειναι… πολύ κακό για το τίποτα βρε Σοφία.