Έξαλλη η Γκαμπριέλα, Power of Love: Τι είπε για ταινία Sirina, Άρτεμις η αδίστακτη, Σειρηνάκη

Ποια η αντίδραση της Γκαμπριέλας του Power of Love όταν άκουσε τις ανυπόστατες φήμες ότι έπαιζε σε ταινία της Sirina του Σειρηνάκη;

Έξαλλη είναι η όμορφη παίκτρια Γκαμπριέλα Τσολάκοβα την οποία ενέπλεξαν σε ταινία ακατάλληλη δια ανηλίκους της Sirina του Σειρηνάκη, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Η εύστροφη παίκτρια του Power of Love, Γκαμπριέλα, βρέθηκε προ εκπλήξεων τις τελευταίες μέρες, καθώς χρήστες του twitter διέδιδαν σημεία και τέρατα.

Τι είπε η Γκαμπριέλα για την υποτιθέμενη ταινία της Sirina στην Espresso;

«Δεν είμαι εγώ στο π@ρνό που κάνει το γύρο του διαδικτύου» δήλωσε η Γκαμπριέλα στην εφημερίδα Espresso.

Όπως αναφέρεται, η Γκαμρπιέλα είναι έξαλλη και έχει ήδη κινηθεί νομικά, καθώς όπως λέει προκειται για σκευωρία σε βάρος της και μάλιστα υποψιάζεται ότι πίσω από όλο αυτό κρύβονται συμπαίκτες της.

Τις τελευταίες ημέρες το διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά από σκηνές και βίντεο μιας ταινίας Sirina του Σειρηνάκη, ενώ αρκετά site ενέπλεξαν με την ταινία τη συγκεκριμένη παίκτρια.

Oι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ερασιτεχνικό βίντεο που πωλήθηκε στην εαταιρεία και κυκλοφορεί online με τίτλο:

«Η ερωτική ζωή της Φαίης και του Αχιλλέα – Άρτεμις η αδίστακτη γειτόνισσα».

Στnν ταινία το πρόσωπο της πρωταγωνίστριας, αλλά και του συντρόφου της είναι καλυμμένα με μάσκες για να μη φαίνονται όλα τα χαρακτηριστικά τους και εκεί πάτησαν και όσοι επιχείρησαν να κατηγορήσουν τη Γκαμπριέλα.

Πάντως μετά τον σάλο που προκλήθηκε, το συγκεκριμένο βίντεο «εξαφανίστηκε» από την ιστοσελίδα της Sirina.