Επέστρεψε η Queen Σπυροπούλου: Δάκρυα, αγκαλιές, άδειασμα [φωτο]

Τι έγινε στην επιστροφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ελλάδα;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποχώρησε από το Survivor 2018 και μετά από κάποιες ημέρες που παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο, επέστρεψε στην Ελλάδα.

Η παρουσιάστρια έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος το βράδυ της Παρασκευής. Ιδιαίτερα συγκινημένη, αγκάλιασε τους γονείς της, Βασίλη και Πόπη, οι οποίοι έσπευσαν να την υποδεχτούν.

Η Κωνσταντίνα κατά τη διάρκεια δηλώσεων της σε δημοσιογράφους, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Όπως αποκάλυψε μέσω Instagram χθες, έχει ξαφνιαστεί με την τόση αγάπη που της δείχνει ο κόσμος μέσω των μηνυμάτων που της στέλνει.

Συγγενείς, φίλοι και φυσικά δημοσιογράφοι περίμεναν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο αεροδρόμιο για την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι επιβίωσης Survivor 2.

Χαμογελαστή, η γνωστή παρουσιάστρια έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» το βράδυ της Παρασκευής, όπου την υποδέχτηκαν οι δικοί της άνθρωποι μετά «το μάθημα της ζωής της», όπως αποκάλεσε η ίδια την εμπειρία της σε χθεσινή ανάρτησή της στο Instagram.




Η πρώην παίκτρια του Survivor 2 έζησε από πολύ κοντά τα όσα συνέβησαν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Άγιο Δομίνικο και τώρα την… αδειάζει!

Ο λόγος για τη Μαρία Σαμαρινού η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Όλα καλά και είπε για την άλλοτε συμπαίκτριά της:

«Αλλάζει ο χαρακτήρας της, μιλάει με διαφορετικό τρόπο, με διαφορετικό τόνο μπροστά στις κάμερες. Από εκεί και πέρα, το τι γίνεται στην καλύβα, καλύτερα να μείνει στην καλύβα».