Survivor2: Τα «καρφιά», η αποχώρηση και το ξέσπασμα

Ποια τα καρφιά για την αποχώρηση του survivor;

Τα είχε όλα το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ Survivor. Στο αποψινό επεισόδιο η αγωνία αναμένεται να είναι μεγάλη, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι γυναικεία υπόθεση η αποχώρηση.

Το ξέσπασμα του Μιχάλη Μουρούτσου προκάλεσε η ψήφος της Ξένιας στον Γιάννη Δρυμωνάκο.Παράλληλα, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε και την οικειοθελής αποχώρηση της Ζωής Ανδρονικίδου από τον Άγιο Δομίνικο «Το Survivor δεν είναι ένα παιχνίδι για όλους.

Και στο Survivor δεν θα αντέξουν όλοι. Θέλω να σας ανακοινώσω ότι η Ζωή Ανδρονικίδου, που προστέθηκε στην ομάδα των Μαχητών λίγες μέρες μετά την έναρξη, δεν άντεξε στις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης… Δεν άντεξε στην πίεση και αποφάσισε η ίδια, με δική της πρωτοβουλία, να αποχωρήσει από το παιχνίδι».

Ωστόσο, δεν έλειψαν τα καρφιά αλλά και ο εκνευρισμός της ομάδας των Διάσημων προς τους Μαχητές για τον έντονο πανηγυρισμό τους ενώ η Κατερίνα Δαλάκα «σφάδαζε» από τους πόνους.

Η Κατερίνα Δαλάκα τόνισε από την πλευρά της: «Εγώ αν ήμουν στη θέση σας, ούτε για φτύσιμο… Δεν σέβονται τίποτα. Το να πανηγυρίζεις όταν όλα είναι καλά και να ουρλιάζεις και να είσαι αλαζόνας, είναι δικαίωμά σου.

Δεν θα στο απαγορέψει κανείς. Αλλά το να έχει τραυματιστεί κάποιος και να κλαίει και να έχεις τέτοια συμπεριφορά, νομίζω ότι είναι απαράδεκτο».

Διαβάστε τον λόγο που χωρίζουν Σολώμου-Μουζουράκης.