Eurovision 2018 – Tα ρίχνουν στη Γιάννα Τερζή για τη… φόλα: “Αυτή ήταν που…”

Ποιοι συνεργάτες της Γιάννας Τερζή την καρφώνουν για την ήττα στη Eurovision;

Πολύς λόγος γίνεται για τα τεχνικά προβλήματα και τις αστοχίες στην εμφάνιση της Γιάννας Τερζή που οδήγησαν στον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον τελικό της φετινής Eurovision.

Σε συνέντευξή του, ένας εκ των στενών συνεργατών της τραγουδίστριας αποκάλυψε το παρασκήνιο.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Στη Φωλιά Των ΚουΚου, ο Άρης Καλημέρης, που ανήκει στην ομάδα των δημιουργών του Όνειρό Μου, εξιστόρησε τι έγινε στις πρόβες και το κλίμα που επικρατούσε στους κόλπους της αποστολής.

«Ήρθαμε στη Λισαβόνα με τεράστια χαρά, αλλά μόλις φτάσαμε άρχισαν τα προβλήματα. Όλα ήταν στο χέρι των Πορτογάλων και της παραγωγής.

Τα πυροτεχνήματα στην πρώτη πρόβα δεν υπήρχαν, είχαν κολλήσει στο τελωνείο, στη δεύτερη πρόβα της Πέμπτης ήταν, αλλά δεν ήταν αυτά που ζητήσαμε και αλλάχθηκαν και τέλος στην πρόβα τζενεράλε που ψήφιζαν οι επιτροπές, βγήκαν τη λάθος στιγμή.

Αυτό προκάλεσε πολύ άγχος στη Γιάννα! Φοβηθήκαμε ακόμα και μήπως τραυματιστεί» περιέγραψε.

Σε ερώτηση για το ποιος έπαιρνε τις αποφάσεις για την εμφάνισή μας στη σκηνή, ανέφερε: «σίγουρα όχι εγώ!

Το πήρε όλο πάνω της. Και αυτό ήταν το λάθος της! Προσπαθούσαμε να τη βοηθήσουμε και επειδή ήθελε πολύ να το κάνει, το πήρε όλο πάνω της.

Αυτό ήταν και το μοναδικό της λάθος. Δεν άφησε εμάς που την αγαπάμε να τη βοηθήσουμε. Τη μόνη βοήθεια που της δώσαμε ήταν που σταματήσαμε να τις δίνουμε πληροφορίες για το τι συμβαίνει.

Οπότε κάναμε ένα βήμα όλοι πίσω κι αφήσαμε τη Γιάννα να ηγηθεί».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις:

Διαβάστε ποια η γκάφα της Γιάννας Τερζή στη Eurovision.