Πέμη Ζούνη – Μπέσσυ Γιαννοπούλου: «Με πίεζαν να έχω πιο προσωπική σχέση με την…»- Μαρτυρία βόμβα

Ποια τα νέα στοιχεία για τη σχέση της Πέμης Ζούνη με τη Μπέσσυ Γιαννοπούλου;

Μία απίστευτη αντιδικία έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Πέμη Ζούνη και την παραγωγό Μπέσσυ Γιαννοπούλου, ενάμιση χρόνο μετά την πρεμιέρα της πολλά υποσχόμενης θεατρικής παράστασης «…Και Ιουλιέτα», που έφερε την υπογραφή του διεθνούς φήμης, Οσκαρικού σκηνοθέτη Ανγκ Λι.

Όσα έχουν συμβεί και όσα αποκαλύπτονται μέσα από τη δικογραφία μονοπωλούν τις συζητήσεις.

Οι δικηγόροι αμφοτέρων των πλευρών θέτουν τα επιχειρήματά τους δημόσια και ο καθένας ενημερώνει μέσω εκπομπών ότι στο δικαστήριο θα αποκαλυφθούν πολλά.

Η υπόθεση μάλιστα έχει πάρει φωτιά μετά τους ισχυρισμούς της Μπέσσυς Γιαννοπούλου ότι είχαν σχέση με την Πέμη Ζούνη για 2 χρόνια.

Η ηθοποιός και η παραγωγός που υπήρξαν στενές φίλες, πλέον δεν έχουν καμία επαφή και όλα τα έχουν αναλάβει οι δικηγόροι τους.

Η εφημερίδα ΜΠΑΜ αποκαλύπτει τη μηνυτήρια αναφορά 84 σελίδων που κατέθεσε η Πέμη Ζούνη σε βάρος της πρώην συνεργάτιδάς της, την οποία κατηγορεί για τα αδικήματα της απάτης, της πλαστογραφίας και της αρπαγής.

Όσα καταγράφονται στο πολυσέλιδο δικόγραφο αποτελούν την οπτική της Πέμης Ζούνη, η οποία μιλάει για «ομηρία» με δέλεαρ την κορυφαία παραγωγή. Από την πλευρά της, η παραγωγός Μπέσσυ Γιαννοπούλου έχει επίσης προσφύγει στη δικαιοσύνη κατηγορώντας την ηθοποιό και την οικογένειά της για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Στο δικόγραφο που υπογράφει ο ποινικολόγος Θέμης Σοφός, η ηθοποιός περιγράφει με πλήρη λεπτότητα τον τρόπο με τον οποίο η παραγωγός και η συνεργάτιδά της Μαργαρίτα Γκινοσάτη «έστησαν» τη μεγάλη παγίδα, καθιστώντας την επί ενάμιση χρόνο όμηρο σε ένα μικρό διαμέρισμα.

Σε ένα συγκεκριμένο σημείο, η Πέμη Ζούνη επισημαίνει ότι οι «επενδυτές» της παράστασης που θα γινόταν την πίεζαν. «Κάποια στιγμή άρχισα να διαμαρτύρομαι γιατί έβρισκα την επαφή μας αρκετά καλή και φιλικά ζεστή, ενώ εκείνος επέμενε ότι έπρεπε να “παίξουμε” αλλιώς», αναφέρει χαρακτηριστικά η ηθοποιός, αποδίδοντας στον φερόμενο ως εκπρόσωπο του σκηνοθέτη Νικήτα Μιχακώφ -που θα αναλάμβανε την παράσταση- κάποια μέιλ στα οποία της ζητεί να παίξουν «αγκαλίτσες» και γελάκια soft porn ώστε να πεισθούν οι επενδυτές για την πραγματικά καλή σχέση τους.

Η ηθοποιός αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι η πίεση για πιο «εναλλακτική» συμπεριφορά συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του εγκλεισμού με την ίδια να νιώθει παγιδευμένη.

1 Response
  • sokerde
    12 Μαΐου, 2018

    Δημοσιογραφία από τα lidl. Απορώ πως δημοσιεύετε τέτοια ανακριβή άρθρα!! Είναι δυνατόν να λέτε οτι η σκηνοθεσία ήταν του Ανγκ Λι;;; Τόσος χαμός έγινε για το ότι ήταν όλο μια φάρσα… επίσης είναι με πλήρη λεπτομέρεια και όχι με πλήρη λεπτότητα.