Ελεονώρα Μελέτη: Με ποιο κανάλι έδωσε τα χέρια, τι ετοιμάζει

Με ποιο κανάλι έδωσε τα χέρια η Ελεονώρα Μελέτη;

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν… έδωσαν τα χέρα… και αφού πέσουν οι υπογραφές θα είναι επίσημα στη νέα τηλεοπτική στέγη.

Είναι σίγουρο λοιπόν ότι την επόμενη σεζόν η Ελεονώρα Μελέτη θα είναι στον ALPHA και μάλιστα σε καθημερινή βάση.

Οι συζητήσεις των στελεχών του σταθμού με την Ελεονώρα Μελέτη έχουν ξεκινήσει πολύ καιρό και μάλιστα από πέρυσι τέτοιον καιρό ενώ δεσμευόταν με συμβόλαιο στον ΣΚΑΪ, αλλά αφού είχε συμφωνήσει με τα στελέχη του σταθμού του Φαλήρου ότι θα κάνει μεσημεριανή εκπομπή είχε πει «όχι» στον ALPHA γιατί δεν ήθελε να αθετήσει την υπόσχεσή της στο κανάλι του Φαλήρου.

Τελικά η… αθέτηση έγινε από την άλλη πλευρά και όπως είναι γνωστό η Μελέτη κατέφυγε στη δικαιοσύνη ενώ εδώ και λίγους μήνες έχει ξεκινήσει ξανά επαφές με τον ALPHA.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες από το newsit.gr, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια ώστε την επόμενη σεζόν η Μελέτη να παρουσιάσει καθημερινή απογευματινή εκπομπή με κοινωνικά κυρίως θέματα.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου αυτές τις μέρες… καθαρογράφεται το συμβόλαιο οπότε είναι θέμα ημερών να πέσουν οι οριστικές υπογραφές και να κυκλοφορήσει κι επίσημη ανακοίνωση από το σταθμό της Κάντζας.

Έτσι λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη θα δίνει καθημερινά «σκυτάλη» στην Ελεονώρα Μελέτη που για τις επόμενες δύο ώρες θα είναι στον αέρα του ALPHA, του καινούργιου τηλεοπτικού «σπιτιού» της…!

Διαβάστε σε ποιο πάνελ ζωντανής εκπομπής τοποθετείται η Μίνα Αρναούτη.