Το αντίο του Νάσου Γουμενίδη: Γιατί αποχώρησε από Gossip-TV, Nassos blog

Τι έγραψε με ύφος μυστήριο ο Νάσος Γουμενίδης για το τέλος της συνεργασίας του με το gossip-tv;

Μετά από 9 χρόνια συνεχούς συνεργασίας, ο Νάσος Γουμενίδης σταματά τη συνεργασία του με το gossip-tv.

Η ανακοίνωση του Gossip-TV για την αποχώρηση του Νάσου Γουμενίδη:

Μετά από κοινή απόφαση ήρθε το τέλος της συνεργασίας του Νάσου Γουμενίδη με το gossip-tv.gr

Ο Νάσος από το 2009 με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και το αιχμηρό σχόλιό του «αναστάτωνε» την showbiz και από το 2010 μέσα από το προσωπικό του blog στο gossip-tv.gr το Nassosblog.

Οι ειδήσεις και το ρεπορτάζ του είχαν γίνει πολλές φορές θέματα προς συζήτηση σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα όσα έχει προσφέρει στο gossip-tv όλα αυτά τα χρόνια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε ότι και αν κάνει από εδώ και στο εξής.

Τι έγραψε ο Νάσος Γουμενίδης:

Ένας κύκλος και μια διαδρομή πολλών ετών παρουσίας, από την πρώτη μέρα ίδρυσής του, στο Gossip-Tv.gr ολοκληρώθηκε…

Η απόφαση για την ολοκλήρωση ενός υπέροχου ταξιδιού με άπειρες καλές, αλλά και ελάχιστες κακές στιγμές, πάρθηκε από κοινού. Όπως άρχισε όμορφα, συνεχίστηκε υπέροχα, έτσι και έκλεισε υποδειγματικά, μια άρτια συνεργασία που ξεπερνούσε και πάντα θα ξεπερνά τα όρια της επαγγελματικής. Βλέπετε, για εμένα το Nassos Blog και το Gossip-TV δεν ήταν απλά η δουλειά μου, αλλά ένα τεράστιο κεφάλαιο της ίδιας μου της ζωής. Οι λόγοι –καθαρά προσωπικοί- δεν έχουν καμία απολύτως σημασία, μένουν εντός της «οικογένειάς» μας.

Αυτό που έχει σημασία είναι πως μέσα από το Nassos Blog και την παρουσία μου στο Gossip – TV, κέρδισα και έχασα, είναι η αλήθεια, πολλά. Κρατώ όλες τις όμορφες στιγμές, θα θυμάμαι πάντα ακόμα και τις κακές και τα λάθη μου, καθώς ουδείς μπορεί να επικαλεστεί ότι είναι αλάνθαστος. Έχω αποδείξει, άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια στην πιάτσα και την επαγγελματική μου διαδρομή πως ποτέ δεν μάσησα τα λόγια μου.

Εφτασε, λοιπόν, η ώρα για να πούμε ένα αντίο και επειδή κανείς δεν μπορεί να ξέρει η επόμενη μέρα τι θα φέρει, θα τολμήσω να πω και εις το επανιδείν. Η ζωή μας, άλλωστε, κύκλους κάνει…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους για την αγάπη που έλαβα όλα αυτά τα χρόνια.

Το μυαλό και η καρδιά μου ήταν και είναι πάντα εδώ! Πάντα στο Gossip-TV, πάντα στο Nassos Blog.

Σας ευχαριστώ και πάλι όλες και όλους, μα πάνω απ’ όλα τη Διονυσία, την Κασσιανή και όλα τα κορίτσια της ομάδας για όλα όσα κάναμε μέχρι σήμερα.

Εις το επανιδείν, λοιπόν…

Νάσος Γουμενίδης

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποχώρηση του Νάσου Γουμενίδη από το Gossip-TV οφείλεται σε προσωπικούς λόγους, καθώς ο ίδιος θέλει να διαφυλάξει την οικογένεια και την υγεία του.

Διαβάστε την επίθεση με βαριοπούλες στον Νάσο Γουεμίδη που τον σόκαρε.