Εκνευριστικά εγωπαθής ο Γιάννης Μπέζος: “Σταμάτησαν 2 σειρές εξαιτίας μου γιατί…”

Ποιες οι νέες προκλητικές δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου;

«Με δική μου πρωτοβουλία και επιμονή έχουν σταματήσει στο παρελθόν δύο εξαιρετικές σειρές όπου πρωταγωνιστούσα, οι οποίες μου απέφεραν τότε πολλά έσοδα, είχαν μεγάλη θεαματικότατα και τις αγαπούσε ο κόσμος.

Πρόκειται για το ‘‘Ακρως οικογενειακόν” και το ‘‘Ευτυχισμένοι μαζί”, ένα αγαπημένο σίριαλ που προοριζόταν να συνεχιστεί και για τρίτη χρονιά… Τότε, γυρίζω και τους λέω:

‘‘Στοπ!” Μήπως δεν ήθελα να κερδίσω περισσότερα χρήματα; Φυσικά και ήθελα. Απλά καταλάβαινα πως από ένα σημείο και μετά δεν είχε νόημα να συνεχίζονται αυτές οι σειρές, καθώς είχε ξεκινήσει πλέον να δουλεύει για εκείνες η επιτυχία».

Τα παραπάνω είπε ο ηθοποιός, περιμένοντας, προφανώς, να τον συγχαρούμε.

Κύριε Μπέζο – όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Espresso- σκεφτήκατε άραγε ποτέ τις συνέπειες αυτής της «πρωτοβουλίας» σας; Τις συνέπειες όχι σε εσάς, αλλά στους υπολοίπους…

Ή είστε αρκετά εγωπαθής ώστε να μη σας αφορούν οι άλλοι παρά μόνο ο εαυτός σας; Το να κοπεί ένα σίριαλ (επειδή ήταν αρκετά επιτυχημένο και εμπορικό για τα δικά σας «καλλιτεχνικά» πιστεύω) σημαίνει ότι αρκετοί άνθρωποι, συνάδελφοι σας και όχι μόνο, έμειναν άνεργοι! Απαράδεκτο!

Επίσης, κάτι που δεν έχετε σκεφτεί είναι ότι κάνατε κακό στην ελληνική μυθοπλασία και μάλιστα σε μία εποχή που ήταν αδύναμη. Μπορεί να οφείλεται και σε εσάς, λοιπόν, που οι ελληνικές σειρές αντικαταστάθηκαν από τουρκικές. Αυτό κι αν πρέπει να είναι ενάντια στα πιστεύω σας!

Και εν πάση περιπτώσει, κύριε Μπέζο, αν δεν είναι η επιτυχία που καθορίζει την αξία ενός καλλιτέχνη και δη ηθοποιού, τότε τι είναι; Με τι θα ήσασταν ευχαριστημένος, αν όχι με τη μεγάλη επιτυχία, τα πολλά χρήματα, τους θαυμαστές και την αγάπη του κόσμου;

Γιατί, όπως έχετε δηλώσει κατά καιρούς -και τώρα-, όλα τα παραπάνω δεν τα θέλετε! Σας ενοχλούν!