Ξεφτίλα ο Λυκουρέζος: Δείτε την Καλογρίδη να τρέχει ημίγuμνη στον δρόμο κρατώντας…

Δείτε τη Νατάσα Καλογρίδη να τρέχει ημίγuμνη στους δρόμους του Κολωνακίου.

Ξυπόλυτη και… ημίγuμνη στους δρόμους γιόρτασε τα γενέθλιά της η Νατάσα Καλογρίδη!

Η εκκεντρική ηθοποιός έκλεισε τα 55 και… σαν να έπαθε παράκρουση, ένα πράγμα.

Με περίσσια τρέλα αποφάσισε να μοιραστεί το γεγονός τόσο με τους γείτονές της στο Κολωνάκι και τους περαστικούς από εκεί όσο και με τους χιλιάδες followers της στο Instagram.

Κρατώντας ένα μάτσο πολύχρωμα μπαλόνια και φορώντας ροζ μαγιό και τζιν σορτσάκι σαλοπέτα με τις τιράντες κατεβασμένες, η Νατάσα πήρε τους δρόμους και άρχισε να τρέχει, φωνάζοντας στους περαστικούς: «Εχω γενέθλια, πείτε μου χρόνια πολλά».

Ανέβασε μάλιστα το σχετικό βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, γιατί, καθώς φαίνεται, της άρεσε πολύ αυτή η… αυθόρμητη κίνηση!

Το βράδυ της ίδιας μέρας έκανε και το birthday party της, παρουσία του αγαπημένου της Αλέξανδρου Λυκουρέζου και παρέα φίλων, στο εστιατόριο του Γιάννη Μαρακάκη, στην παραλία του «Αστέρα».

Η τούρτα της -τη φωτογραφία της μοιράστηκε επίσης με τους διαδικτυακούς φίλους της- ήταν εντυπωσιακή, με φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, και η ηθοποιός την κοίταζε με χαρά μικρού παιδιού.

«Δημιουργούμε αρμονία, μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η ξανθιά καλλιτέχνιδα, όπως φαίνεται, «ρουφάει τη ζωή ως το μεδούλι»!

Ζει έντονα, γελάει δυνατά, διασκεδάζει με την ψυχή της και καθόλου δεν δείχνει να την απασχολούν τυχόν κριτικές ή αρνητικά σχόλια! Χρόνια της πολλά, λοιπόν!

1 Response
  • Ανώνυμος
    9 Ιουλίου, 2018

    Ας την μαζέψει ο μπογιας, αν δεν υπάρχει κάποιος άλλος!!! Χαχα!!!