#PowerofLoveGR: Ποιο το πρώτο ζευγάρι που χώρισε αμέσως μετά το τέλος. Κάλπικη αγάπη

Ποιο ζευγάρι χώρισε μετα το τέλος του Power of Love;

Βλέπαμε ζευγάρια αγαπημένα, ερωτευμένα και τους χαιρόταν η ψυχή μας.

Ήταν όμως έτσι τα πράγματα ή μήπως ορισμένοι όλα αυτά τα έκαναν προκειμένου να παραμείνουν στο σπίτι.

Πληροφορίες που φθάνουν στα γραφεία του ShowTime Cy αναφέρουν πως ο πρώτος χωρισμός ζευγαριού που αγαπήσαμε μέσα από το POWER OF LOVE είναι γεγονός.

Μπορεί οι ίδιοι να μην το επιβεβαιώνουν προς το παρόν, όμως όλα δείχνουν πως η Τζούλια και ο Μιχάλης πριν προλάβουν να φύγουν από το σπίτι του POWER OF LOVE δήλωσαν ελεύθεροι και ωραίοι…

Εκείνη εδώ και μερικά 24ωρα βρίσκεται στο Νησί των Ανέμων και απολαμβάνει τη ζωή της και εκείνος βρίσκεται στην Αθήνα φιλοξενούμενος του Πάνου. Μαζί τους μένει και ο Κυριάκος.

Ακόμα και το “είσαι χαζή…”, “Εσύ είσαι χαζός…” που ακούστηκε στο παιχνίδι My Man Can φανέρωνε πως θα ερχόταν γρήγορα ο χωρισμός τους….

Ένα ζευγάρι, που ζει την πίεση ενός παιχνιδιού και που είναι ερωτευμένοι σίγουρα το πρώτο πράγμα που θα έκανε ήταν να απολαύσει τον έρωτά τους και να απολαύσει ο ένας τον άλλο….

Το σίγουρο είναι πως δεν θα τραβούσε ο ένας στην “ανατολή” και ο δεύτερος στην “δύση’.

Αυτό που συνέβη αρκετοί υποστηρίζουν πως φανερώνει τον ξαφνικό χωρισμό του Μιχάλη και της Τζούλιας αφού τρεις μέρες μετά το παιχνίδι το ζευγάρι σχεδόν δεν συναντήθηκε ποτέ .

Εκείνη τράβηξε για Μύκονο κι εκείνος μετά την Κρήτη για Αθήνα. Για να δούμε… Είναι έτσι τα πράγματα ή ζουν τον έρωτά τους εξ αποστάσεως…

Λίγη ώρα αργότερα μετά το δημοσιεύμα μας το “ζευγάρι” έκανε on line ερωτική – φιλική εξομολόγηση για να μας “επιβεβαιώσουν” πως είναι μαζί…..