Απελπισμένη η Νικολέττα Ράλλη: “Ελπίζω η επόμενη μακροχρόνια σχέση μου να…”

Ποια η απελπισμένη δήλωση της Νικολέττας Ράλλη;

Για την προσωπική της ζωή που έχει δει αρκετές φορές κρεμασμένη στα… μανταλάκια αλλά και για την επιθυμία της να γίνει μητέρα μιλάει η πάντα όμορφη Νικολέτα Ράλλη!

Ξέρω ότι δεν παρακολουθείς ελληνική τηλεόραση. Τώρα, με την εκπομπή, έχεις μπει στη διαδικασία να βλέπεις τον ανταγωνισμό;

Οντως, δεν παρακολουθώ ελληνική τηλεόραση. Είναι καλοκαίρι, ξυπνάω κάθε µέρα στις 6 το πρωί, έχω αποφασίσει ότι µόλις φεύγω από την εκποµπή θα τελειώνει εκεί το πράγµα. Οταν είσαι ολοµόναχος στην Αθήνα, γιατί όλοι λείπουν, κάπως πρέπει να ισορροπήσεις. Θα δω καµιά ταινία ή κάτι που µου αρέσει, όχι πράγµατα που πρέπει. ∆εν θα κοίταζα ποτέ τι κάνουν οι άλλοι στη δουλειά.

Κρατάω το ολομόναχη… Είσαι μόνη αυτή την περίοδο;

Ε, λίγο (γέλια).

Εχεις δει πολλές φορές την προσωπική σου ζωή στα πρωτοσέλιδα.

Οχι πολλές φορές. Αν εξαιρέσεις µια σχέση µου που, επειδή περνούσαµε πολύ καιρό στη Μύκονο, ήταν «πολυφωτογραφηµένη», δεν υπήρχε κάτι άλλο.

Σε ενοχλούσε αυτό;

∆εν µε ενοχλούσε, γιατί αυτά συµβαίνουν όταν δουλεύεις στην τηλεόραση. Χαιρόµουν που οι φωτογράφοι στη Μύκονο έβγαζαν κάποια χρήµατα. Σου το λέω ειλικρινά και καθόλου κακοπροαίρετα αυτό.

Είσαι γυναίκα των μακροχρόνιων σχέσεων…

Ναι, και ελπίζω η επόµενη µακροχρόνια σχέση µου να µας οδηγήσει στον γάµο (γέλια).

Τι εννοείς; Είσαι έτοιμη για το μεγάλο βήμα;

Εννοώ ότι δεν θα έκανα µια σχέση η οποία θα καταλάβαινα ότι δεν οδηγείται στον γάµο. ∆εν έχω ανάγκη να είµαι απλά µε κάποιον. Είµαι σε ηλικία που θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά.

Θέλεις ένα παιδί;

∆εν θέλω απλά να αποκτήσω ένα παιδί, θέλω να βρω τον σωστό άντρα που θα κάνω µαζί του παιδί. ∆εν είµαι της µοντέρνας άποψης απλά να κάνω ένα παιδί. Θέλω να βρω έναν άντρα και µαζί να κάνουµε οικογένεια.

Ξέρω ότι είναι προτεραιότητά σου η οικογένεια και τα παιδιά.

Πάντα!

Είσαι γεννημένη μάνα;

Από παιδάκι αγαπούσα τα παιδιά. Πιστεύω πως η διαιώνιση της αγάπης ενός ζευγαριού είναι το παιδί! Ποτέ δεν ήταν σκοπός µου η καριέρα. Οµως, η ζωή µε πήγαινε εκεί. Γι’ αυτό και άφησα πίσω το θέµα της οικογένειας. Ετυχε να κάνω τη δουλειά της παρουσιάστριας, δεν ήταν όνειρό µου. Εγώ ήθελα να γίνω αρχιτέκτονας. Οταν προέκυψε η τηλεόραση στη ζωή µου, είδα ότι µου ταιριάζει και αποφάσισα να το κάνω. Οταν βλέπεις ότι κάτι σου ταιριάζει, δεν το αφήνεις. Σε παρασύρει η δουλειά, όταν, µάλιστα, είναι και τόσο ενδιαφέρουσα.

Τι πρέπει να έχει ένας άντρας για να είναι κατάλληλος για εσένα;

Από µια ηλικία και µετά, θεωρώ ότι, όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο, ξέρεις πως θα είναι ως σύζυγος αλλά και ως πατέρας. Για εµένα είναι πολύ σηµαντικό ο άντρας µου να είναι καλός άνθρωπος. Επίσης, θέλω να είναι πάρα πολύ έξυπνος. Για εµένα όλα ξεκινούν από το µυαλό. Από το µυαλό ξέρεις ότι δεν θα πεινάσεις ποτέ. Από το µυαλό ξέρεις ότι θα µπορεί να στύβει την πέτρα. Από το µυαλό ξέρεις ότι θα έχει πάντα δουλειά. Και ότι θα έχει ένα καλό DNA!