Ρέμος συναυλία στο Nammos: Ποιο το ιλιγγιώδες ποσό αν και με λιγότερους… fans

H ετήσια συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Μύκονο έγινε τελικά και φέτος παρά τις φήμες για ακύρωσή της λόγω των φονικών πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική.

Η συναυλία έγινε κανονικά στο Nammos και γέμισε τα ταμεία του και όχι μόνο.

Πριν αρχίσει η συναυλία, ο Αντώνης Ρέμος και ο Αιγύπτιος τραγουδιστής Amr Diab απευθύνθηκαν στο κοινό σε δύο γλώσσες, στα ελληνικά και τα αραβικά:

«Υπάρχουν κάποιες δύσκολες ερωτήσεις που μας απασχολούν. Για σας η ερώτηση είναι: “πρέπει να βρίσκεστε εδώ απόψε;”. Για εμάς είναι “πρέπει να τραγουδήσουμε για εσάς απόψε;”. Δύσκολες ερωτήσεις… Η απάντηση είναι “ναι, πρέπει!”. Γιατί απόψε στέλνουμε μήνυμα αγάπης, συμπαράστασης και οικονομικής βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη! Ευχαριστούμε πολύ που είστε μαζί μας απόψε».

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στη σκηνή του Nammos και φέτος είχε περίπου 30% λιγότερο κόσμο από τις άλλες χρονιές, παρόλα αυτά τα οικονομικά της στοιχεία είναι εντυπωσιακά.

Οι εισπράξεις της βραδιάς, έφθασαν σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr, τα 1,2 εκατ. ευρώ.
Ένα μέρος των εισπράξεων διατέθηκε στους πληγέντες και στις οικογένειες των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι Νέας Μάκρης. Το δημόσιο υπολογίζεται ότι θα προσθέσει στα ταμεία του πάνω από 300.000 ευρώ.

Έξι υπάλληλοι της ΑΑΔΕ βρίσκονταν στο χώρο του Nammos και έλεγχαν εξονυχιστικά τις εισπράξεις και τη σωστή λειτουργία των ταμειακών μηχανών.

Όλα κύλησαν ομαλά σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδα, δεν υπήρξαν φορολογικές παραβάσεις. Το ίδιο συνέβη και με τον έλεγχο που έγινε και στα συμβόλαια των δυο τραγουδιστών με την επιχείρηση.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η πλειοψηφία των παρευρισκομένων θεατών προερχόταν από το εξωτερικό.

Φέτος μάλιστα είχε γίνει από νωρίς γνωστό ότι μεταξύ των θεατών της συναυλίας βρισκόταν και η μικρή κόρη του Ντόναλντ Ντράμπ, η Τiffany.

Σύμφωνα με όσα γράφει το euro2day.gr το τραπέζι της κόρης του «πλανητάρχη» έκανε τζίρο 14.000 ευρώ.