Χρύσα Σπηλιώτη-Δημήτρης Τουρναβίτης, κηδεία: Ποια απρεπής κίνηση εξόργισε τις οικογένειες

Ποια κίνηση εξόργισε τις οικογένειες της Χρύσας Σπηλιώτη και του Δημήτρη Τουρναβίτη στη κηδεία τους;

Οι φονικές πυρκαγιές στο Μάτι επέφεραν τον τραγικό θάνατο, στην ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη και τον σύζυγο της Δημήτρη Τουρναβίτη.

Η καθυστέρηση της ταυτοποίησης των σορών τους, ήταν ένα μαρτύριο για τις οικογένειες τους, που μέχρι και την τελευταία στιγμή ήλπιζαν να βρούνε τους αγαπημένους τους ζωντανούς.

Ωστόσο, η Χρύσα Σπηλιώτη και ο Δημήτρη Τουρναβίτη δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από την πύρινη λαίλαπα, με την οικογένεια τους να βυθίζεται σε πένθος. Πέρα όμως από το πένθος, οι οικογένειες της Χρύσας Σπηλιώτη κα του Δημήτρη Τουρναβίτη εξοργίστηκαν με μια απαράδεκτη κίνηση.

Την Τρίτη 31/7 τελέσθηκε η κηδεία του ζευγαριού, στην οποία η οικογένεια έκανε έκκληση στα ΜΜΕ να κρατήσουν μια απόσταση από την κηδεία, αφού θέλουν να αποχαιρετήσουν όπως πρέπει τους ανθρώπους τους.

Φαίνεται πως την έκκληση αυτή δεν σεβάστηκαν όλοι, αφού βρέθηκαν στον χώρο αρκετοί παπαράτσι που ήταν στημένοι έξω από το νεκροταφείο, για να εξασφαλίσουν μια λήψη της κηδείας.

Το εν λόγω περιστατικό, την ώρα που η οικογένεια Τουρναβίτη θρηνούσε τα αγαπημένα τους άτομα προκάλεσε σύγχυση, ωστόσο όλα λύθηκαν πολύ πολιτισμένα και έτσι η κηδεία έγινε σε χαμηλούς τόνους.