Έξαλλοι στον ΣΚΑΙ με Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Αχάριστη. Δεν τήρησε ούτε τα…»

Ποια η αντίδραση του ΣΚΑΙ στην αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη;

Αποχαιρέτησε και τυπικά χθες μέσω διαδικτύου η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τον Σκάϊ.

Δηλώνοντας πως το κανάλι ήταν μεγάλο σχολείο και ευχαριστώντας το για όλα όσα της προσέφερε.

Η συμπεριφορά της όμως ήταν τελείως διαφορετική τις προηγούμενες ημέρες.

Καθώς είχε ξεκινήσει ένας άτυπος πληστηριασμός για να μείνει στο κανάλι και συγκεκριμένα στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη τύπου «Τόσα μου δίνουν από εκεί, και με θέλουν πολύ» κτλ με αποτέλεσμα στον ΣΚΑΙ να πάρουν την απόφαση να λήξει η συνεργασία.

Υπενθυμίζεται πως την τακτική της πλειοδοσίας είχε ακολουθήσει στις αρχές του καλοκαιριού και ο Άκης Πετρετζίκης και είδε με συνοπτικές διαδικασίες την πόρτα της εξόδου.

Μαθαίνουμε πως μέσα στον Σκάϊ κάνουν λόγο για αχαριστία και αγνωμοσύνη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και αναφέρουν πως θα μπορούσε έστω να τηρήσει κάποια προσχήματα και να μετακινηθεί με πιο ομαλές συνθήκες στην νέα εκπομπή που στήνει η Ναταλία Γερμανού στον Alpha.

Και ναι είναι αλήθεια πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκλεισε με πολύ καλύτερα χρήματα στον Alpha όμως δεν μπορεί να εξασφαλίσει την εργασιακή ασφάλεια που είχε για πάνω από δέκα χρόνια στο Φάληρο.

Καθώς ακόμη και αν η καινούρια εκπομπή σκίσει σε τηλεθέαση, η επιτυχία πιστώνεται πάντα στον κεντρικό παρουσιαστή. Και ως γνωστόν τα πάνελ από σεζόν σε σεζόν αλλάζουν…