Παντρεύεται ξανά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ποια η τυχερή Ελένη Καρβέλα

Ποια είναι η Ελένη Καρβέλα που σκέφτεται να παντρευτεί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, σύμφωνα με δημοσίευμα της Σάσας Σταμάτη;

Γάμο στη Νάξο φαίνεται πως σκέφτεται να κάνει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, επισημοποιώντας τη σχέση του με την αγαπημένη του Ελένη Καρβέλα.

Φαίνεται ότι το διαζύγιο εξπρές που είχε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν τον πτόησε και σκέφτεται να το προσπαθήσει ξανά. Ποια η τυχερή;

Κωνσταντίνος Μπογδάνος – Ελένη Καρβέλα γνωρίστηκαν στο πλατό του ΣΚΑΪ και έχουν αναπτύξει ένα τρυφερό ειδύλλιο. Φαίνεται μάλιστα οτι ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Σάσας Σταμάτη στην Secret, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η αγαπημένη του Ελένη Καρβέλα επιθυμούν να παντρευτούν στο Κυκλαδίτικο νησί, όπου ο δημοσιογράφος διατηρεί ξενοδοχείο μαζί με τον αδελφό του Δημήτρη, και να κάνουν ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η ημερομηνία δεν έχει οριστεί ακόμη, αλλά το ζευγάρι Κωνσταντίνος Μπογδάνος – Ελένη Καρβέλα επιθυμεί ο γάμος του να γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη παρουσία φίλων και συγγενών, στο νησί που αγαπούν πολύ και οι δυο!