Ποιος είπε: “Η Στέλλα Μιζεράκη γιορτάζει της Μεταμορφώσεως. Τα χείλη…”. Ωραίος… φίλος

Ποιος ξεφτίλισε τη Στέλλα Μιζεράκη;

Ο πρώην της Μιζεράκη, Γιάννης Λεβεντάκης, τη «στόλισε» κανονικά για τις «μεταλλάξεις» της σε μάτια, χείλη και μαλλιά

Ο Γιάννης Λεβεντάκης «στόλισε» την πρώην του Στέλλα Μιζεράκη, λέγοντας πως πλέον γιορτάζει της… Μεταμορφώσεως!

«Με τη Στέλλα ήμασταν μαζί μέχρι λίγο πριν μπει στο παιχνίδι» είπε στην κάμερα του «Happy Day στον Αlpha» και συνέχισε τις αποκαλύψεις:

«Δεν είμαι ο άνθρωπος που μεταμόρφωσε τη Στέλλα. Εμένα μου άρεσε μελαχρινή και της το είχα πει κιόλας. Η Στέλλα πλέον γιορτάζει της Μεταμορφώσεως και θα της λέμε τότε χρόνια πολλά. Εγώ πάντα της έλεγα να μην αλλάξει τίποτα, ότι είναι μια χαρά.

Οπως λέει και ο Λε-Πα “Μείνε όπως είσαι, μην αλλάξεις τίποτα, εγώ έτσι σε αγαπάω”» είπε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του «Game of love» για την πρώην παίκτρια του «Power of love».

«Μπήκε στο παιχνίδι με κάτι χείλη τόσα και της είπα: “Κανόνισε να πεις ότι σου έδωσα καμία ανάποδη γιατί δεν ήθελα να μπεις στο παιχνίδι” και γέλαγα» ανέφερε, ενώ δεν άφησε ασχολίαστα ούτε τα μάτια της πρώην του, τα οποία μπαίνοντας στο παιχνίδι ήταν μπλε και βγαίνοντας καστανά!

«Τα μάτια της Στελλίτσας είναι καστανά και της είχα πει “μην το κάνεις, μη φοράς φακούς, αφού έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες σου”» συμπλήρωσε και ολοκληρώνοντας την κουβέντα έκανε γνωστό πώς γνωρίστηκαν: «Η Στέλλα είχε βγει Μις Ελλάς… παραλιακής, γιατί εκεί έγιναν τα καλλιστεία, στην παραλιακή, και έτσι γνωριστήκαμε».