Χαμός στα παρασκήνια του ALPHA: Γιατί σκοτώνονται Τσολάκη-Γκουντάρας, τι δεν πάει καλά

Γιατί Ελένη Τσολάκη και Γρηγόρης Γκουντάρας βρίσκονται διαρκώς σε ένταση και μαλώνουν;

Δεν υπάρχει καλό κλίμα στα παρασκήνια της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη και αυτό εν μέρει δικαιολογείται και από τα νούμερα τηλεθέασης.

Που βέβαια δεν είναι πάτος αλλά είναι μέτρια προς χαμηλά…

Η Ελένη Τσολάκη και ο Γρηγόρης Γκουντάρας διαπληκτίζονται μαθαίνω τις τελευταίες μέρες πίσω από τις κάμερες όσον αφορά στη δομή της σκαλέτας της εκπομπής.

Και αυτό γιατί η Ελένη Τσολάκη θέλει ξεκάθαρα να είναι κεντρικιά. Έλα που το κανάλι όμως από την πρώτη στιγμή έδωσε «γραμμή» να κινούνται όλα στη λογική της παρέας με μοιρασμένους χρόνους;

Αν συνυπολογίσει κανείς πως ο Γρηγόρης Γκουντάρας είναι πολύ πιο έμπειρος τηλεοπτικά, πως παρά την αποχώρησή του από την Ελένη Μενεγάκη παρέμεινε όλη την περσινή σεζόν ως μισθωτός στο τμήμα προγράμματος και φυσικά πως η Ελένη Τσολάκη έρχεται από μια χάλια χρονιά με μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης είναι λογικές οι ανασφάλειες της παρουσιάστριας.

Είναι όμως παράλογο να τις εκφράζει καθώς δεν έχει καμία κεφαλαιοποιημένη επιτυχία που να της δικαιολογεί τον τίτλο της κεντρικής παρουσιάστριας.

Πράγματι της αναγνώρισαν το γεγονός ότι από την πρώτη μέρα συνεργασίας της με τον Alpha στάθηκε «στρατιώτης» σε ότι και αν της ζητήθηκε.

Γι αυτό άλλωστε και την κράτησαν. Πρέπει όμως και εκείνη να καταλάβει πως η τηλεόραση είναι ομαδικό σπορ και έχει περάσει ανεπιστρεπτί η χρυσή εποχή των κεντρικών παρουσιαστριών.