Αλεξανδράκη – Μηλιώνης: Σύννεφα στη σχέση τους, ποιο κορίτσι του #GNTMGR πέτρα του σκανδάλου

Ποιο κορίτσι του Next Top Model είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Αλεξανδράκη-Μηλιώνη;

Αναντίρρητα η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι ένα πρόσωπο που από πολύ νωρίς κατάφερε να ξεχωρίσει στο Nomads Μαδαγασκάρη.

Η τσαχπινιά της, ο τρόπος που αντιλαμβάνεται τα γεγονότα, και ο εκρηκτικός της χαρακτήρας ήταν μερικά πράγματα που της έδωσαν το «εισιτήριο» για την καρδιά των τηλεθεατών.

Η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του Αντ1, την περασμένη Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, με αφορμή την ονομαστική εορτή της ίδιας και του συντρόφου της Δημήτρη Μηλιώνη, έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση αναφερόμενη στον καλό της.

«Θα ήθελα να του ζητήσω συγγνώμη, μέρα που είναι, που δεν είμαι εκεί μαζί του να γιορτάσουμε μαζί την ονομαστική μας εορτή όπως κάνουμε τα τελευταία 4 χρόνια» είπε η Δήμητρα και πρόσθεσε:

«Χρόνια πολλά και να είσαι πάντα ευτυχισμένος και δυνατός».

«Η απουσία του μου γίνεται αισθητή κάθε μέρα όλο και παραπάνω», είπε στους συμπαίκτες της.

Ωστόσο, ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso φαίνεται πως ανατρέπει τα γεγονότα, αφού αφήνει αιχμές ότι ένα τρίτο πρόσωπο έχει μπει στη σχέση τους.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα εντόπισε τον επιχειρηματία να διασκεδάζει παρέα με την Ιωάννα Μπέλλα στην πρεμιέρα του Γιώργου Σαμπάνη, σε νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα, αυτή δεν ήταν η μοναδική κοινή τους εμφάνιση, αφού ο Δημήτρης και η Ιωάννα εθεάθησαν λίγες μέρες μετά να κυκλοφορούν πιασμένοι χέρι-χέρι στη Γλυφάδα.