Έκπληξη για Ντέμη Νικολαΐδη: Με δική του εκπομπή στην τηλεόραση, σε ποιο κανάλι υπέγραψε

Ποια εκπομπή αναλαμβάνει ο Ντέμης Νικολαΐδης;

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια αποκτόντας δύο υπέροχα παιδάκια.

Το ζευγάρι έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις 17 Ιουνίου του 2003, ενώ 6 μήνες αργότερα η ετυχία τους πολλαπλασιάστηκε με τον ερχομό της κόρης τους Μελίνας.

Μάλιστα, η οικογένεια Νικολαΐδη το 2007 καλωσόρισε στη ζωή τον μικρό Γιώργο.

Παρά το γεγονός ότι είναι πολλά χρόνια μαζί, το ζευγάρι συνεχίζει μέχρι και σήμερα να είναι αγαπημένο και ερωτευμένο. Έτσι, σε πολλές περιπτώσεις ο ένας συμβουλεύεται τον άλλο, για τις επαγγελματικές του κινήσεις.

Όπως έγινε γνωστό, η Δέσποινα Βανδή πρόκειται να παρουσιάσει την δική της εκπομπή στο νέο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο μέρος της σεζόν θα παρουσιάσει ένα δικό της σόου, που συνδυάζει τα ταξίδια με τη μαγειρική, και το δεύτερο μέρος θα παρουσιάσει το μουσικό σόου, The X Factor.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η ίδια έχει αρχίσει τα γυρίσματα για την πρώτη εκπομπή, έχοντας στο πλευρό της τον σεφ, Βαγγέλη Δρίσκα, ενώ πίσω από τις κάμερες η Βανδή έχει τον Βαγγέλη Περρή και τον Κώστα Καπετανίδη…

Ωστόσο, όπως φαίνεται την πόρτα του Open TV, δεν πέρασε μόνο η Δέσποινα Βανδή, αλλά και ο σύζυγος της, Ντέμης Νικολαΐδης. Την πληροφορία μετέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μέσα από τη στήλη του Πρω1νού, Μέχρι να έρθει η Φαίη.

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει «λευκή επιταγή» από τον Ιβάν Σαββίδη, για να παρουσιάσει ότι εκπομπή θέλει. Έτσι, πολύ σύντομα πρόκειται να τον δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

«Ποιος έχει λευκή επιταγή από το κανάλι του να κάνει ότι εκπομπή γουστάρει; Ο αγαπημένος Ντέμης Νικολαΐδης. Καλά νέα για του Αεκτζήδες και όχι μόνο.

Ο κύριος Σαββίδης του είπε “πάρε αγόρι μου να κάνεις ότι γουστάρεις” και αυτό θα κάνει», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος!