Βόμβα με Φουρθιώτη: Σε ποιο τεράστιο κανάλι πάει “παρέα” με Αποκαλυπτικά. Ποιοι τον διεκδικούν

Σε ποιο πρωτοκλασάτο κανάλι πάει ο Μένιος Φουρθιώτης;

Φήμες θέλουν τον Μένιο Φουρθιώτη να έχει ήδη συμφωνήσει για τη νέα τηλεοπτική του στέγη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης του «Αποκαλυπτικά» μετά την δικαστική του διαμάχη με το OPEN που τον έθεσε εκτός τηλεοπτικού προγράμματος, έχει ήδη κάνει ραντεβού με στελέχη του ΑΝΤ1.

Τα ραντεβού λένε οι πληροφορίες, έγιναν μέσω νομικού εκπροσώπου του παρουσιαστή και σε αυτά, όλοι έμειναν σύμφωνοι να μην αποκαλύψουν ακόμη το περιεχόμενο των συζητήσεων. Πάντως, ο Μένιος Φουρθιώτης φέρεται να πρότεινε την μεταφορά της εκπομπής του «Αποκαλυπτικά», «πακέτο» με τους χορηγούς της, στην τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το gossip-tv, οι εκπρόσωποι του ομίλου έκριναν ως ορθή απόφαση να του δώσουν τηλεοπτικό χρόνο στο TV Macedonia, το οποίο ανήκει στον όμιλο, εκπέμπει πανελλαδικώς και τα τελευταία χρόνια όλο και γίνεται προσπάθεια να γίνει «ANT1 δύο» και όλο αναβάλλεται το project, κυρίως γιατί δεν έχει ρολάρει ακόμα ο ίδιος ο ΑΝΤ1.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο Φουρθιώτης έχει πάρει αρχικά το «πράσινο φως» για το TV Macedonia και πως απομένουν λεπτομέρειες για να κλείσει η συνεργασία.

Οι εκπρόσωποι των δύο πλευρών έχουν νέο ραντεβού μάλιστα για να ξαναδούν το θέμα, ενώ παράλληλα, εκπρόσωποι του Μένιου Φουρθιώτη συζητούν και με έτερο κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας.

Να σημειωθεί ότι, πριν λίγο καιρό ο κ. Φουρθιώτης είχε συναντηθεί με στελέχη του ΑΝΤ1 Group για να πουλήσει τη συχνότητα του party fm, η οποία του ανήκει.

Σε αυτό το ραντεβού, δεν προέκυψε συμφωνία καθώς ο Μένιος αξίωνε περισσότερα χρήματα για τη συχνότητα. Στο μεταξύ, ξαναέστησε τον party fm και εδώ και μια εβδομάδα περηφανεύεται και δικαίως, για τα δυνατά ονόματα που έχει στο ρόστερ του.