Έκπληξη: Κόβεται η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Κόβεται η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου;

Πρόκειται για ένα κανάλι που βρίσκεται σε πανικό. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι κινήσεις του. Το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους πίνακες της τηλεθέασης, σε συνδυασμό με την διακαή επιθυμία του νέου καναλάρχη να ανατρέψει τα έως τώρα δεδομένα, συντελούν σε μια σειρά από λάθος αποφάσεις που το «ρίχνουν» ακόμα πιο πολύ.

Πρώτα ήρθε το κόψιμο της εκπομπής, η απόλυση δημοσιογράφων, και στη συνέχεια η λάθος απόφαση να τοποθετήσουν μια εκπομπή που ήταν πασιφανές από την αρχή ότι δεν πρόκειται «να πάει».

Βλέπετε… έμειναν στις «προσευχές» από την προηγούμενη διοίκηση, στην οποία ήταν η Εκκλησία και ήλπιζαν σε ένα θαύμα. Δεν εξηγείται διαφορετικά πως πίστεψαν ότι θα κάνουν νούμερα με μια Ελλαδική πρωινή εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη.

Και φυσικά αναφέρομαι στο κυπριακό OMEGA, το οποίο αντικατέστησε την εκπομπή της Χαριτίνης Ηλιάδου, με αυτή της Κατερίνας Καινούργιου, σε μια προσπάθεια να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη συνεργασία του με το Open.

Συγκεκριμένα, η «πρεμιέρα» της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου κατέγραψε 5,5% ενώ οι υπόλοιπες προβολές του «Ευτυχείτε» ήταν μεταξύ των 7,2%, 5%, 4,2%, 5,8% και 5,2%.

Έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό TVMania, το OMEGA, σκέφτεται πολύ σοβαρά να «κόψει» την Καινούργιου και να προβάλλει σε επανάληψη επιτυχημένες σειρές.