ΣΚΑΙ: Αποχωρεί η Σία Κοσιώνη. Ποιο το πρόβλημα, πού πάει [video]

Γιατί αποχωρεί η Σία Κοσιώνη από το ΣΚΑΙ;

Ανατροπές έρχονται στον ΣΚΑΪ σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν τα τελευταία 24ωρα. Το πρώτο σενάριο θέλει να επιστρέφει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ενώ δεν αποκλείεται να αποχωρήσει η Σία Κοσιώνη.

Οι ψίθυροι για την αποχώρηση της:

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, tinasmess.gr δύσκολα είναι τα πράγματα για τη Σία Κοσιώνη, της οποίας η παρουσία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού δεν έφερε -ούτε αναμένεται να φέρει- τα επιθυμητά ποσοστά τηλεθέασης.

Υπάρχει πρόβλημα με τις σχέσεις της Σίας Κοσιώνη με σημαντικά στελέχη του σταθμού, οι οποίες λέγεται πως περνούν σοβαρή κρίση.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ το τελευταίο διάστημα η πόρτα της Εύης Κουτσαφτάκη δεν είναι διάπλατα ανοικτή για τη Σία Κοσιώνη, όπως συνέβαινε στο παρελθόν.

Bίντεο: Παλαιότερη εμφάνιση της Κοσιώνη

Έρχονται αντικαταστάτες;

Οι σχέσεις των δυο γυναικών περνούν κρίση και κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν θα επανέλθουν ή το χάσμα θα βαθαίνει ολοένα και περισσότερο με αποτέλεσμα να έρθει κάποια στιγμή η πλήρης ρήξη. Ο κατάλογος πάντως με αντικαταστάτες αρχίζει να γεμίζει.

Αιτία της δυσμένειας στην οποία έχει περιπέσει η Σία Κοσιώνη είναι τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, αλλά όχι μόνο αυτό. Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα δεν είναι καθόλου τυχαία η εμφάνιση Μπογδάνου στον ΣΚΑΪ μετά το κόψιμο της εκπομπής του.