ΣΚΑΪ: Αυτός είναι ο λόγος που τελειώνουν τη Σπυροπούλου [video]

Γιατί τελειώνουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από το ΣΚΑΙ;

Εδώ και πολύ καιρό ακούγαμε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συζητούσε με τον ΣΚΑΪ, το ενδεχόμενο, μετά το My Style Rocks, να αξιοποιηθεί στο Survivor Panorama, ή να έχει ειδικό ρόλο στο Survivor.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε πως η παρουσιάστρια δεν θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος του δυναμικού του καναλιού.

Η σχέση της με τον Ατζούν η αίτια

Η έκταση που πήρε η φημολογούμενη σχέση της με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί μοιάζει να έχει εξοργίσει τον ισχυρό άνδρα του ΣΚΑΪ, ο οποίος χωρίς να τοποθετηθεί δημόσια είχε εκφράσει την απογοήτευσή του στον κανάλι.

Ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», αναφέρει πως τα χαμηλά σε σχέση με πέρυσι νούμερα του «My Style Rocks», είναι η αιτία που το κανάλι κάνει ήδη συζητήσεις για το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον 3ο κύκλο του ριάλιτι μόδας, ωστόσο πληροφορίες εκ των έσω θέλουν τη γενικότερη στάση της παρουσιάστριας να την έχει οδηγήσει στο τέλος της συνεργασίας της με τον σταθμό.

Συγκεκριμένα, λέγεται πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε ρητή εντολή να βγει και να διαψεύσει την όποια σχέση της με του Ατζούν, κάτι που δεν έκανε. Κάπως έτσι, θεωρήθηκε «μη συνεργάσιμη» με του ιθύνοντες να αποφασίζουν να την αφήσουν εκτός.

Απάντηση – φωτιά για τη «σχέση» της με τον Τούρκο Ατζούν

Οι φήμες που θέλουν ζευγάρι την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί, δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, ο εκατομμυριούχος παραγωγός χώρισε πρόσφατα με την κουκλάρα σύζυγο του Σεϊμά Σουμπασί, με τα τουρκικά μέσα να κάνουν λόγο για απιστίες τόσο από την πλευρά του όσο και από την πλευρά της πρώην συζύγου του.

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Βερβερίτσα» με πρωταγωνιστές τον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Σολωμού, και μίλησε για πρώτη φορά για τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Ατζούν.

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως έχει υποσχεθεί στον εαυτό της να μην μιλάει για τα προσωπικά της την νέα χρονιά, ωστόσο δεν διέψευσε την είδηση.

Χαρακτηριστικά είπε: «Πια γελάω με όλα τα δημοσιεύματα αυτά. Καλή καρδιά. Τι να πω; Αν θες να το πιστεύεις; Ποτέ δεν ξέρεις. Δεν θα ήθελα να διαψεύσω. Ούτε τη ζωή θα ήθελα να διαψεύσω. Δεν ξέρω πως ξυπνάω την επόμενη ημέρα. Τώρα ξυπνάω ωραία. Υποσχέθηκα επίσης πως από τη νέα χρονιά δεν θα μιλάω για τα προσωπικά μου».

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου