Ετοιμάζεται το νέο MEGA: Η μάχη, τα εκατομμύρια και οι διεκδικητές

Ποιο θα είναι το νέο MEGA;

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν τελικά πως θα ακολουθηθεί μοντέλο ΔΟΛ. Δηλαδή πακέτο πλειστηριασμός που θα περιλαμβάνει ταινιοθήκη, σήμα, αρχείο ειδήσεων και τα απαρχεωμένα μηχανήματα του MEGA αλλά και κάποια κομμάτια κινητής περιουσίας (βαν, αυτοκίνητα κτλ).

Το ένα ακίνητο υπάρχει περίπτωση να βγει σε ξεχωριστό πλειστηριασμό (δεν πρόκειται για τις εγκαταστάσεις της Μεσογείων μιας και ήταν νοικιασμένες).

Οι φήμες λένε πως η τιμή εκκίνησης του πακέτου θα είναι 35 με 38 εκατομμύρια ευρώ και οι διεκδικητές τουλάχιστον πέντε.

Βαγγέλης Μαρινάκης που ξεκίνησε να στήνει εγκαστάσεις για τον σταθμό του στο παλιό «Alter» στο Περιστέρι, Ιβάν Σαββίδης με το Open, οικογένεια Βαρδινογιάννη (Alpha και Star), Θοδωρής Κυριακού (ΑΝΤ1) και Γιάννης Αλαφούζος (Σκάϊ) είναι οι διεκδικητές του MEGA πακέτου.

Η ημερομηνία του πλειστηριασμού θα ανακοινωθεί εντός του μήνα ενώς όλα δείχνουν πως θα πάμε μετά την ανακοίνωση της εκκίνησης της τιμής σε κλειστούς φακέλους.

Η μάχη θα είναι μεγάλη καθώς η προίκα του MEGA σύμφωνα με τους πιο μέτριους υπολογισμούς αν χρησιμοποιηθεί σωστά θα πριμοδοτήσει το κανάλι που θα την αποκτήσει με τηλεθέαση το λιγότερο 4 – 5%. Μέσα στην εβδομάδα θα επανέλθω στο θέμα.