Δύσκολες ώρες για Πηνελόπη Πλάκα: Νεκρός ο… [φωτο]

Ποιος πέθανε και βύθισε στο πένθος την Πηνελόπη Πλάκα;

Το 2019 φαίνεται πως δεν μπήκε με το δεξί για την Πηνελόπη Πλάκα καθώς ένα από τα αγαπημένα της πρόσωπα «έφυγε» από την ζωή.

Πρόκειται για τον παππού της, που του είχε αδυναμία.

Χθες η Πηνελόπη Πλάκα δημοσίευσε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα για να αποχαιρετήσει και ευχαριστήσει στον άνθρωπο που την μεγάλωσε, όπως λέει η ίδια:

«Θα ήθελα την προσοχή σας, φίλοι μου, για δυο λεπτά. Ποτέ δεν συμπαθούσα τα συγκινητικά posts, αλλά νιώθω το καθήκον να σας πω αυτό. Όλοι έχουμε στην ζωή μας ένα αγαπημένο ηλικιωμένο άνθρωπο. Όλοι έχουμε πει «δεν πάω αύριο στο χωριό να δω τον παππού, θέλω απόψε να βγω να ξενυχτήσω» ή «θα πάω την άλλη Κυριακή».

Αυτό που δεν μπορούμε να καταλάβουμε είναι ότι η ημέρα που θα πας να τον δεις είναι για αυτόν μια ημέρα προσμονής. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι χαίρονται πλέον με την δική μας χαρά.

Ζουν για τις δικές μας χαρές, γιατί τις δικές τους τις έζησαν. Ούτε σκεφτήκαμε ότι την «άλλη Κυριακή» μπορεί αυτός ο άνθρωπος να μην βρίσκεται πια εκεί… Δυστυχώς, όσα έχουμε δεδομένα στην ζωή, είναι αυτά που μας πονάνε περισσότερο όταν βιώνουμε την απώλεια τους.

Και τι δεν θα έδινα να είχα ακόμα μια Κυριακή μαζί σου. Να πιούμε ένα τσίπουρο στην αυλή και να μου λες και πάλι ιστορίες από τα νιάτα σου, από τα χρόνια σας με την γιαγιά που τόσο σου έλειψε και τώρα θα ανταμώσεις. Και ας τις έχω ακούσει χίλιες φορές.

Έστω μια ακόμα Κυριακή. Γι’ αυτό αγαπήστε τους ανθρώπους σας και δείξτε το για όσο έχετε αυτή την δυνατότητα. Ας ξενυχτήσετε μια άλλη μέρα.

Σε ευχαριστώ παππού Νίκο, που ήσουν υπόδειγμα ανδρός, περήφανος και θαρραλέος μέχρι την τελευταία στιγμή. Θα ζει μέσα μας. Ανάπαυσης εν’ ειρήνη. Σε ευχαριστώ που με μεγάλωσες, που με έκανες ολόκληρη κοπέλα».